PIONEER KEH P8200RDS
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- dogu18
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
PIONEER KEH P8200RDS
Witam
zakumpłem na allegro radio jak w tytule.
po podłaczeniu okazało sie że niepotrafię zmieniać stacji ani obsługiwać połowy funkcji:/
po sciągnieciu instrukcji z internetu okazało sie że do wiekszości operacji potrzebny jest pilot:/
mam wiec pytanie do obeznanych w temacie.
czy morzna obejsc sie bez pilota??
i czy te pilory montowane na kierwonice bedą pasowały do tego radia??
pozdrawiam i czewkam na odpowiedz grzegorz
zakumpłem na allegro radio jak w tytule.
po podłaczeniu okazało sie że niepotrafię zmieniać stacji ani obsługiwać połowy funkcji:/
po sciągnieciu instrukcji z internetu okazało sie że do wiekszości operacji potrzebny jest pilot:/
mam wiec pytanie do obeznanych w temacie.
czy morzna obejsc sie bez pilota??
i czy te pilory montowane na kierwonice bedą pasowały do tego radia??
pozdrawiam i czewkam na odpowiedz grzegorz
-
- Forum Master
- Kontakt:
Przeszkadzać nie przeszkadzają, ale te uchwyty do pilotów są na tyle beznadziejne, że po jakimś czasie (w moich przypadkach najdłużej 1 dzień, a miałem już ich kilka) uchwyt na pilota przestaje go zatrzaskiwać i trzeba go przymocować jakoś lub pogodzić się z tym, że będzie nieraz wypadał
Serwis Car Audio, Strojenie systemów aktywnych i pasywnych za pomocą systemu pomiarowego pod dane auto - info @PRIV
- dogu18
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
czyli kiszka:/ bo te na kierownice są droższe:/ to mozę jednak bedzie lepiej zakumpć taki dedykowany do tego radia za około 35pln'ów??iNTELL pisze:Przeszkadzać nie przeszkadzają, ale te uchwyty do pilotów są na tyle beznadziejne, że po jakimś czasie (w moich przypadkach najdłużej 1 dzień, a miałem już ich kilka) uchwyt na pilota przestaje go zatrzaskiwać i trzeba go przymocować jakoś lub pogodzić się z tym, że będzie nieraz wypadał
czy może jednak wyłożyć te 80pln'ów na ten na kierownice ??
doradźcie bo już zgłupiałem:/
a czy inni też mieli problemy z rowlającym sie mocowaniem tego pilota na kierwonice??
-
- Forum Master
- Kontakt: