jak i gdzie ,co myślicie
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
jak i gdzie ,co myślicie
Panowie sprawa jest taka w jaki sposób zamontować radio niżej Np. zamiast popielniczki mile widziane jakieś fotki adres strony gdzie to ktoś zmajstrował . i co zrobić z dziurą po radiu u góry wielkie dzięki pozdrawiam
- Szwagier79
- Nowicjusz
- Kontakt:
Ja se budziki wmontowałem ale wczesniej zaslepke wycieta z plastiku miałem.
Przerobiłem to bo moim zdaniem tak jest wygodniej sterowac radiem,od niedawna mam juz radio z joystikiem wiec juz bym tego nie ruszal teraz
Przerobiłem to bo moim zdaniem tak jest wygodniej sterowac radiem,od niedawna mam juz radio z joystikiem wiec juz bym tego nie ruszal teraz
Był Mk2 :)
był Mk3 :)
było Vento ABF
bylo Vento AAA
TERAZ: JETTA III i Mk3 Cabrio
1Z ,ABS
było Vento ABF
bylo Vento AAA
1Z ,ABS
niedam rady załatwić fotekKubus20 pisze:Możesz poszukać jakiejś zaślepki. Napisz jak umocowałeś radio w konsoli, a najlepiej rzuć jakieś fotki...
\ a roboty z tym nie było wiele wyrzynarką wyciołem dziure i radio o.k
nigdzie nie mogłem dostać kieszeni do radia zeby go zamontować wienc sam zrobiłem
bo z radiem nie miałem . teraz jest gitara bo płyty mi nie przeskakują pozdrawiam
- WarMachine18
- Ma gadane
- Kontakt:
http://vwgolf.pl/golf2/porada33.html tu jest porada jak i co zrobic zeby radio bylo w dolnej kasoli ( mi sie nie podoba )
Danger War Machine Incoming
Jezeli nie potrzebujesz prawidlowych wskazan to nie ma problemu.Kazdy z nich dziala na wzrost i spadek napiecia,ale jakby mialy pokazywac prawidlowe odczyty to juz jest z tym napewno troche roboty.Poszukaj w dziale TECHNICZNE
Był Mk2 :)
było Vento ABF
bylo Vento AAA
1Z ,ABS
było Vento ABF
bylo Vento AAA
1Z ,ABS
Witam. Zegary kupiłem od sąsiada zza wschodniej granicy z rozbitej SIERRY za marne pieniądze a co do podłączenia to nie ma problemu. Ładowanie to wpiąłem się w instalacje (+ po przekręceni stacyjki) Czujnik temperatury oleju Golfik miał fabrycznie tylko czujnik ciśnienia oleju musze dokupić koło 110zł. Podświetlenie podpięte do podświetlenia nawiewu. Zmienione żaróweczki z zieloną gumką na niebieskie diody.JASKÓŁ pisze:dlamnie gitara . więdz pytanie ? z jakiej bryki są te zegarki i czy było wiele dłubania z podłączeniemGEORG pisze:U mnie to wygląda tak.
Pozdrawiam