montaż tweeterów- Jak i gdzie???????????????????????
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
montaż tweeterów- Jak i gdzie???????????????????????
witam!
mam pytanko
bo zakupiłem sobie tweetery do autka i cholera nie wiem własnie jak tu do nich pociągnąc kable żeby to wszystko miało ręce i nogi żeby nie bylo kabli na wierzchu itd. po prostu żeby to bylo porzadnie zrobione. od razu powiem że chce je postawić na podszybiu tylko nie wiem jak tam kable doprowadzić
jeśli chodzi o tweetery to kupiłem cos takiego
http://www.allegro.pl/item277926722_bos ... _wawa.html
dodam jeszcze że w podszybiu mam też głosniki fabryczne takze tweetery musze umieścic nieco bliżej środka
Wszelkie pomysły i propozycje mile widziane
mam pytanko
bo zakupiłem sobie tweetery do autka i cholera nie wiem własnie jak tu do nich pociągnąc kable żeby to wszystko miało ręce i nogi żeby nie bylo kabli na wierzchu itd. po prostu żeby to bylo porzadnie zrobione. od razu powiem że chce je postawić na podszybiu tylko nie wiem jak tam kable doprowadzić
jeśli chodzi o tweetery to kupiłem cos takiego
http://www.allegro.pl/item277926722_bos ... _wawa.html
dodam jeszcze że w podszybiu mam też głosniki fabryczne takze tweetery musze umieścic nieco bliżej środka
Wszelkie pomysły i propozycje mile widziane
Ostatnio zmieniony śr gru 12, 2007 23:00 przez kowalu, łącznie zmieniany 1 raz.
- malutki
- Forum Master
- Kontakt:
kowalu, poszukaj tematu FAQ w dziale AUDIO, a co do piszczkow to kupiles ekstra bajeranckie na takich przetwornikach nie ma wiekszego znaczenia gdize je zamontujesz, i tak nie beda grac tak jak nalezy
Clarion DXZ958 - Morel Hybrid Integra 402 - Morel 6W - Gladen RS10 - Phoenix Gold Ti600.4 - Phoenix Gold Ti1500.1
Szafa gra
Szafa gra
-
- Gadatliwa bestia
-
- Forum Master
- Kontakt:
Koleś nawet nie wie co sprzedaje, to jest rozmiar 20-25mm więc nawet nie 1,6 a co dopiero 16cmAllegro pisze:SUPER TWEETERY
Boschmann T-83 Q
O ŚREDNICY 16 cm
Tak na poważnie, to idzie z nich jeszcze zrobić głośnik jako-tako grający (odpowiednia przebudowa zwrotki) przerabiałem temat..
kowalu podłącz je równolegle do tych głośników z podszybia - zagrają.
Ostatnio zmieniony czw gru 13, 2007 21:40 przez Slavwek.ie, łącznie zmieniany 1 raz.