JVC KD SH1000 a obsluga SD... ew inne dobre radyjko:)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Mały gagatek
Czo to znaczy. Czy w UK są jakieś inne marki bardziej cenione czy poprostu jest mniejsze zainteresowanie CA.mag2k3 pisze:Co do PB to wcale go nie widziałem w UK jak pisałem brakuje sporo firm które u nas cieszą się popularnością może jakieś używki sprowadzone ale nie ma nowych bo nikt ich tu nie importuje
[b]1000000[/b] postów za mami :D
I ciągle mało ;)
I ciągle mało ;)
Co tu jest cenione to nie wiem ale brakuje tu sprzętu który można u nas nawet kupić za to nie widziałem niczego czego by u nas nie dało się wygrzebać więc tak jak by CA było mniej popularne choć nie do końca, bo np masa samochodów jeździ z jakimiś marnymi tubami tak przynajmniej to słychać z zewnątrz.dziulek pisze:Czo to znaczy. Czy w UK są jakieś inne marki bardziej cenione czy poprostu jest mniejsze zainteresowanie CA.mag2k3 pisze:Co do PB to wcale go nie widziałem w UK jak pisałem brakuje sporo firm które u nas cieszą się popularnością może jakieś używki sprowadzone ale nie ma nowych bo nikt ich tu nie importuje
Ale nie chcę uogólniać na pewno są też tacy co instalują konkretne CA.
"Nie kłuć się z głupkiem bo ludzie mogą pomylić kto jest kto"
- Stecko
- Mały gagatek
- Kontakt:
Panowie nowka sztuka CLARION DXZ668RMP za ok 550zl warto brac??:) musze w koncu na cos sie zdecydowac... clarion zawsze zbieral dobre opinie tylko ten design mnie odstraszal a ten model calkiem calkiem:) a jak z jakoscia??
pozdr
[ Dodano: 02 Gru 2007 15:01 ]
wybralem-- Kupilem tego CLARION DXZ668RMP teraz czekam na przesylke, zobaczymy jak to gra choc jeszcze nie ma kompletnego zestawu(brakuje mi zestawu na przod) mam nadzieje ze nie wywalilem pieniazkow w bloto:)
pozdr
[ Dodano: 04 Gru 2007 22:43 ]
zakupilem glosniki Focal Pollyglas 165V i nie zdazylem sie nacieszyc bo sprzedawca wczesniej je sprzedal a nie usunal aukcji...:/ szkoda bo to byly nowk za ok 400zl... takze jestem w tym samym miejscu w poszukiwaniu zestawu na przod
pozdr
[ Dodano: 02 Gru 2007 15:01 ]
wybralem-- Kupilem tego CLARION DXZ668RMP teraz czekam na przesylke, zobaczymy jak to gra choc jeszcze nie ma kompletnego zestawu(brakuje mi zestawu na przod) mam nadzieje ze nie wywalilem pieniazkow w bloto:)
pozdr
[ Dodano: 04 Gru 2007 22:43 ]
zakupilem glosniki Focal Pollyglas 165V i nie zdazylem sie nacieszyc bo sprzedawca wczesniej je sprzedal a nie usunal aukcji...:/ szkoda bo to byly nowk za ok 400zl... takze jestem w tym samym miejscu w poszukiwaniu zestawu na przod