Nowe fotki po zakonczeniu prac:

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Dobry dlatego że hertz czy dlatego że pod radiem bo się pogubiłem?mlody87 pisze:MSDRaziel
kacjen, przód mam juz raczej dobry bo to system Hertz-a ale pod radiem
Nad czym tu myśleć wywalenie tego nie wymaga specjalnego myślenia, bo mam nadzieje że nie rozważasz zostawienia ich w samochodziemlody87 pisze:MSDRaziel
a nad elipsami pomysle narazie chciałbym zrobic porządek z subem.
Zawsze się zastanawiałem... czy nie lepiej zostawić półkę z dziurami, wstawić w nie jakieś ładne (prześwitujące) zaślepki albo obić materiałem, żeby dźwięk z subwoofera miał przez co się przedostawać na przód samochodu? Bo jak półka jest bez dziur to tłumi dźwięk?mlody87 pisze:Co do elips to najpierw chciałbym rozejrzec sie za półką czysta albo moja jakos sensownie obic.
Powiem Ci ze jak dla mnie te Hertze grają świetnie, chwilowo jeszcze pod radiem ale tylko przez to ze niemam czasu przerobic instalacji pod wzmaka;) Syki swietnie sie spisuja na wysokich tonach (ja naprzykład to bardzo lubie) a jak dobrze przygotujesz drzwi to i radosc z basu uzyskasz. Tak ze systemik bardzo mi sie podoba i polecam bo napewno długo posłuży, w sam raz do nagłosnienia przodu--> odsłuch na radiu Pioneer 7300. pozdrawiamMisi3k pisze:mlody87, Jak Ci sie sprawdzaja te hertze z przodu mam mozliwosc zakupu ich za 175zl uzywane gra wogole jest warta swieczki??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości