glosnik z Tuby do Skrzyni
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
glosnik z Tuby do Skrzyni
witam!. mam pytanie, poniewaz posiadam tube tonsila, ktora jest wyposazona w dosc dobry glosnik, a przynajmniej stwarza takie pozory i chcialbym go wyciagnac i dorobic do niego skrzynie basowa. jest to do zrobienia? bedzie to gralo jak nalezy? glosnik ma bodajze 30 cm, ale nie jestem pewien. pytam, bo nie chce najpierw rozebrac a potem wyrzucic. robil juz ktos taki zabieg? dziekuje za pomoc.
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141210&postdays=0&postorder=asc&start=0]byłe mk3[/url]
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
To,że "walec" łupie to właśnie wyższe strojenie(ok 60hz) jest winne(nie wnikam w karton ) i tak jak napisałem można się "pobawić w zestronienie na nowo" .............tylko do tego potrzeba trochę wiedzy teoretycznej . Tonsilowskie "walce" ,nie były aż tak "dudniące" i dlatego napisałem,żeby najpierw skopiować objetość ,a potem dopiero "korygować" dudnienie. Jak nowa buda będzie gotowa ,to kolega napisze czego mu brakuje ,czego za mało i się wtedy pomyśli .