Tanie głośniki do MKI
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Tanie głośniki do MKI
Witam.
Chciałem zakupić jak najtańsze głośniki, takie żeby miały w sobie każdy dźwięk, bas, sopran itd... Głośniki mają być do Golfa I, na przód jeden 6x9" i na tył 2 sztuki chyba 130mm.
Chodzi mi o tanie głośniki, takie do 15zł max za sztukę.
Może ten będzie dobry na przód:
http://allegro.pl/item259380450_glosnik ... zwiek.html
Chciałem zakupić jak najtańsze głośniki, takie żeby miały w sobie każdy dźwięk, bas, sopran itd... Głośniki mają być do Golfa I, na przód jeden 6x9" i na tył 2 sztuki chyba 130mm.
Chodzi mi o tanie głośniki, takie do 15zł max za sztukę.
Może ten będzie dobry na przód:
http://allegro.pl/item259380450_glosnik ... zwiek.html
Czytając twoj post najpierw pomyślalem,że "zgubiłeś" zero w cenie maksymalnej ale otwierając linka moje domysły prysły . Przykro mi nie moge ci pomóc ,bo nie sluchałem tak tanich głosników ...........ale szczerze mówiąc wolałbym juz kupić "oryginalne" np. blaupunkty,nokie ,które walają się po szrotach i autozłomach,niż te wynalazki z linku.
-
- Gadatliwa bestia
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
W ogóle nie rozumiem po co zakładałeś ten temat.
Chcesz się dowiedzieć, które głośniki za 15zł grają najlepiej
Jak to przeczytałem, to zacząłem się zastanawiać czy daty Prima Aprilis nie przenieśli na wczoraj
Odpowiedź jest jedna. Co byś nie kupił za 15,20czy 50zł będzie to dno i nie powinno nazywać się głośnikiem.
Chcesz się dowiedzieć, które głośniki za 15zł grają najlepiej
Jak to przeczytałem, to zacząłem się zastanawiać czy daty Prima Aprilis nie przenieśli na wczoraj
Odpowiedź jest jedna. Co byś nie kupił za 15,20czy 50zł będzie to dno i nie powinno nazywać się głośnikiem.
jezeli mowisz ze boschmanny ladnie garaja to znaczy ze nie masz pojecia o car audi lepiej bys sie cos zapytal a nie uwazasz ze ladnie graja bo kolrdzy z forum ktorzy naprawde sie znaja na CA zaraz ci zjada od gory do dolu za twoja wypowiedz bo naprawde boschmany nie ciesza sie dobrym uznaniem.Xabingo pisze:Te głośniki mają być do Golfa mojego brata, bo to co teraz ma założone to nie są nawet głośniki, jakieś bez firmówki! Tak przemyślałem co mówicie i jednak wybiorę jakieś Boschmanny bo mam takie w moim Golfie i na prawdę ładnie dają.
Dzięks za odp. Pozdro