RCD300 podejdzie do golfa IV
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
A nie boisz sie ze Ci wyjma? Tez sie zastanawialem czy nie kupic navi ale nie mam gdzie trzymac samochodu i nie chce drugiej spod bloku stracic. Pomysl nad tym, to dosc chodliwy towar. Tej samej nocy jeszcze 3 fabryczne z Fordow wyciagneli. Fajna sprawa takie radyjko, tylko u nas dlugo nie pojezdzi w aucie Ja bym proponowal cos konkretnego ze sciaganym panelem.
wszystko fajnie tylko statystki mówia że to własnie najcześciej gina radia „uniwersalne’ nawet bez paneli ( brak panela to żadna przeszkoda dla złodzieja) radia fabryczne cieszą się mniejszym zainteresowaniem co nie znaczy że nie znikają
Ostatnio zmieniony sob paź 20, 2007 00:29 przez kiss, łącznie zmieniany 1 raz.
Radio bez panela nie rzuca sie tak w oczy i nie wiadomo co to jest, a jak Ci miga diodka przy navi to juz przyciaga uwage, chcialem to jakos zaslepic ale nie zdazylem.
Moze masz racje, tylko te statystyki tez nie wyjasniaja sprawy w 100%. Ile osob ma sprzet dokupowany/wymieniany, a ile fabryke. Jesli obie grupy bylyby takie same to wtedy mozna by poleminowac. Jasne, jeden bedzie mial fart i bedzie jezdzil przez 5 lat a drugiemu po trzech dniach wyciagna, kwestia szczescia. Gdyby nikt nie kupowal podejrzanych rzeczy to nie byloby tez kradziezy. Ja sie ciesze ze to tylko radio poszlo a nie cala furka. A tym skur**...czybykom to tylko lapy poucinac.
Sorki za OT ale jakos mi sie agresor wlacza jak sobie przypomne
Moze masz racje, tylko te statystyki tez nie wyjasniaja sprawy w 100%. Ile osob ma sprzet dokupowany/wymieniany, a ile fabryke. Jesli obie grupy bylyby takie same to wtedy mozna by poleminowac. Jasne, jeden bedzie mial fart i bedzie jezdzil przez 5 lat a drugiemu po trzech dniach wyciagna, kwestia szczescia. Gdyby nikt nie kupowal podejrzanych rzeczy to nie byloby tez kradziezy. Ja sie ciesze ze to tylko radio poszlo a nie cala furka. A tym skur**...czybykom to tylko lapy poucinac.
Sorki za OT ale jakos mi sie agresor wlacza jak sobie przypomne
chetnie kupie 2 din nie wiedzialem o canie wielkie dzieki www.wojti_2006@o2.pl pozdrawiam
[ Komentarz dodany przez: Kubus20: Sob Paź 20, 2007 08:09 ]
Od takich ogłosze mamy przyklejony temat w tym dziale. Tam już napisałeś i wystarczy:!: Bardzo mądrym pomysłem było również pisanie podobnego posta w FaQ
[ Dodano: 21 Paź 2007 02:06 ]
chetnie kupie zestaw radio plus zmieniarka pozdrawiam
[ Komentarz dodany przez: Kubus20: Sob Paź 20, 2007 08:09 ]
Od takich ogłosze mamy przyklejony temat w tym dziale. Tam już napisałeś i wystarczy:!: Bardzo mądrym pomysłem było również pisanie podobnego posta w FaQ
[ Dodano: 21 Paź 2007 02:06 ]
chetnie kupie zestaw radio plus zmieniarka pozdrawiam