MkIII - jest instalacja w drzwiach,
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
MkIII - jest instalacja w drzwiach,
Witam! jak w temacie: na kostce ISO jest tylko wyjście na przód auta (działa), w drzwiach jest instalacja (podłaczyłem głośniki) i nie gra - jak to rozwiązac?
Ostatnio zmieniony pt paź 05, 2007 16:54 przez viking34, łącznie zmieniany 1 raz.
Podpis - dozwolona ilośc znaków: 300
radio nie ma chyba tu nic do rzeczy, w kostce ISO auta jest tylko 4 przedowy sygnału ( - i +) i graja głosniki na podszybiu. W drzwiach sa kable - podłaczyłem głosniki i nie graja, czyli nie sa połaczone z kostka - interesuje mnie gdzie biegna bym mógł je podpiąc do kostki
stare radio orginal ALPHA, nowe to jakiś Medion z MP3
stare radio orginal ALPHA, nowe to jakiś Medion z MP3
Podpis - dozwolona ilośc znaków: 300
no jak radio nie ma nic do rzeczy jak nie wiedziałem nawet ilu kanałowe jest ?
kable z drzwi lecą przez harmonijke w drzwiach, a potem do góry i deską, albo przy kolumnie kierowniczej dołem i potem do góry konsolą, jeszcze ewentualnie mogą iść kable do głośników w podszybiu, a potem dziwnie rozdzielone i do drzwi
kable z drzwi lecą przez harmonijke w drzwiach, a potem do góry i deską, albo przy kolumnie kierowniczej dołem i potem do góry konsolą, jeszcze ewentualnie mogą iść kable do głośników w podszybiu, a potem dziwnie rozdzielone i do drzwi
-
- Forum Master
- Kontakt: