Co powiecie na taki zestaw?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
kupuj gerlish lub Focal (nie wiem jak to sie pisze) i bedzie malina
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ale ze niby JBL lepsze sa od gerlish'a(nie wiem jak to sie pisze) lub focala??powalla pisze:Jak nie ,jak tak
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Niekoniecznie malina Focal to mniej więcej ta sama pułka co Dynaudio a ja dalej marudzę.
A wracając do tematu to właśnie przywiozłem do domu Kenwooda . Pan w mm chyba miał mnie już dosyć. No i miła niespodzianka akurat dzisiaj opuścili cenę na 650 . W sobotę podepnę go na razie do fabrycznych głośników. Za tydziń wygłuszam drzwi i raczej zostanę przy głóśnikach PB ES6C.
Pzdr
[ Dodano: 16 Lip 2007 18:26 ]
Radyjko już gra, na razie na fabrycznych głośnikach. Gra stosunkowo czysto i klarownie. Za te pieniądze naprawdę warto. W sobotę dostanie nowe głośniki i wygłuszenie drzwi myślę że będzie fajnie. Jestem zadowolony z zakupu.
Pzdr
A wracając do tematu to właśnie przywiozłem do domu Kenwooda . Pan w mm chyba miał mnie już dosyć. No i miła niespodzianka akurat dzisiaj opuścili cenę na 650 . W sobotę podepnę go na razie do fabrycznych głośników. Za tydziń wygłuszam drzwi i raczej zostanę przy głóśnikach PB ES6C.
Pzdr
[ Dodano: 16 Lip 2007 18:26 ]
Radyjko już gra, na razie na fabrycznych głośnikach. Gra stosunkowo czysto i klarownie. Za te pieniądze naprawdę warto. W sobotę dostanie nowe głośniki i wygłuszenie drzwi myślę że będzie fajnie. Jestem zadowolony z zakupu.
Pzdr
GT III