Zabudowa MK1
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Myślałem że ludzie którzy jerzdżą VW zachowują się inaczej i wiedzą co to forum ale ty BadKENNY chyba jesteś dzieckiem i nie pasujesz do nas. Przestań obrażać mnie i kolegów a poczytaj trochę a sam się przekonasz kto tu ma rację. Chcezs rad ale w tej klasie cenowej i niech dostaniesz wszytko tak samo się zachowuje. Jest kilka głosników wartych uwagi ale nie do tej kwoty którą zaproponowałeś. Z tekstami się troche opanuje bo jak tak dalej pujdzie to nikt ci nic nie doradzi ewentualanie tak cie pokierują żebyś sobie coś uszkodził. Jak dotąd jesteś pierwszym na Car Audio który się tak zachowoju.
TUTENHAMON
Pisze juz chyba poraz 3:
Topic jest na temat zabudowy a NIE GŁOŚNIKÓW ! Czy w jakimś poście pytam sie jakie głośniki kupić ??
A twojej rady TUTENHAMON się posłuchałem i teraz będe robił sobie suba na tył. I przestań farmazonić, odwiedziłem "pare" forum i wiem jak sie zachowywać, ale wiem też że nie pisze sie bezsensownych postów !!
Ale dobra KONIEC z tym ! PRZESTAŃMY się kłucić !
Jak juz tak o tych głośnikach mówicie to co powiecie o subie na Alphardzie Lw800 ? słyszałem że są dość dobre Tylko niech to nie będzie początek kłutni, już mam dosyć !
Topic jest na temat zabudowy a NIE GŁOŚNIKÓW ! Czy w jakimś poście pytam sie jakie głośniki kupić ??
A twojej rady TUTENHAMON się posłuchałem i teraz będe robił sobie suba na tył. I przestań farmazonić, odwiedziłem "pare" forum i wiem jak sie zachowywać, ale wiem też że nie pisze sie bezsensownych postów !!
Ale dobra KONIEC z tym ! PRZESTAŃMY się kłucić !
Jak juz tak o tych głośnikach mówicie to co powiecie o subie na Alphardzie Lw800 ? słyszałem że są dość dobre Tylko niech to nie będzie początek kłutni, już mam dosyć !