JAK ZROBIĆ SKRZYNIĘ DO HERTZ ES 300
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Michał CarAudioReda
- Nowicjusz
- Kontakt:
wiadomo ... 300tka wytworzy Ci większe ciśnienie ale 250tka jest szybsza , nizej schodzi , jest mniej wymagająca mocowo i potrzebuje znacznie mniej pojemności > 20-25L zamknieta , 30-35L BR .
Jeżeli nie zależy Ci na zagłuszeniu okolicy to śmiało bierz ES250 ... do Golfa wystarcza w zupełności i w razie potrzeby też potrafi narobić zamieszania .
Jeżeli nie zależy Ci na zagłuszeniu okolicy to śmiało bierz ES250 ... do Golfa wystarcza w zupełności i w razie potrzeby też potrafi narobić zamieszania .
..::trza robić swoje::..
- Michał CarAudioReda
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Michał CarAudioReda
- Nowicjusz
- Kontakt:
za 900zł ES300 + skrzynia + wzmak ? ciężko
do ES250 to samo jak napisałem wyzej , tyleże nie jesteś juz tak uwiązany do odpowiednio wysokiej mocy .
Jeżeli go wpakujesz do BR to 200W mu wystarczy a taka moc stanowi jakgdyby bariere - większość dwukanałówek ma tyle na mostku i na pewno łatwiej będzie znaleść coś odpowiedniego .
btw. powinieneś sie również zainteresować JL Audio 12W0 .
Zapodaj no tu swoje wymagania i jakiej muzy słuchasz to sie cosik pomysli
do ES250 to samo jak napisałem wyzej , tyleże nie jesteś juz tak uwiązany do odpowiednio wysokiej mocy .
Jeżeli go wpakujesz do BR to 200W mu wystarczy a taka moc stanowi jakgdyby bariere - większość dwukanałówek ma tyle na mostku i na pewno łatwiej będzie znaleść coś odpowiedniego .
btw. powinieneś sie również zainteresować JL Audio 12W0 .
Zapodaj no tu swoje wymagania i jakiej muzy słuchasz to sie cosik pomysli
- Michał CarAudioReda
- Nowicjusz
- Kontakt:
he...no to weż sobie tą 250tke w BR i sąsiad sie zdziwi jak takie małe cóś moze tak graćzybi44 pisze:ja jestem barzo uniwersaly to slucham czarnej muzyki polskiej i zagraniczej ale tez techno nie pogarze ale jak jest dobre. Ja chce tylko zagluszyc sasiada on ma tam jakiegos magnata rok temu kupilobrzemu nawet gra ale sie klucimy i wiesz sam...
- Michał CarAudioReda
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Michał CarAudioReda
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Michał CarAudioReda
- Nowicjusz
- Kontakt: