Zabudowa Audio [My Golfa II - maciek.wroc]
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a boczki wykonane zostałyt przy uzyciu starych kieszeni, troche zywicy poszło i kilka innych drobiazgów.
A kolega a co po prawej stronie masz taki pod schodek
A kolega a co po prawej stronie masz taki pod schodek
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
podschodek musi byc poniewaz tak jest wyprofilowana blacha w bagażniku zaczyna sie przy pompie paliwka.. i niestety płyta byłaby pod katem... a jakbym miał dawac lewa strona wyżej to zmniejsza sie automatycznie litrarz skrzyni... a co do koła zapasowego nie ma problemu.. siedzenia tylne w dół i we dwie osoby wysuwa sie całośc:)
wczesniej kolega chciał szkice.. sa w fotkach podanych na samym początku...ale wkleje jeszcze raz bo jakieś małe wyszły...
[ Dodano: 15 Cze 2007 16:42 ]
a co do kobiety to naprawde mi się udało:) nigdy sam nie dłu bie zawsze wszystko we dwoje i nie powiem ostatnio nawet mi hamulce z tyłu składała:) hehe:) ogólnie to praca we dwoje daje duzo więcej satysfakcji:) pozdrawiam:) i koledze życze powodzenia w budowie "nowego bagaznika":)
wczesniej kolega chciał szkice.. sa w fotkach podanych na samym początku...ale wkleje jeszcze raz bo jakieś małe wyszły...
a co do kobiety to naprawde mi się udało:) nigdy sam nie dłu bie zawsze wszystko we dwoje i nie powiem ostatnio nawet mi hamulce z tyłu składała:) hehe:) ogólnie to praca we dwoje daje duzo więcej satysfakcji:) pozdrawiam:) i koledze życze powodzenia w budowie "nowego bagaznika":)
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
rogal18, zabudowa zrobiona bardzo budżetowo, ale raczej schludnie.
Tylko to raczej temat maciek.wroc, i lepiej byłoby gdybyś opisał swoja zabudowę w innym temacie, a nie śmiecił koledze.
maciek.wroc, panele wporzo, tylko zastanawia mnie jak masz zamiar rozwiazać temat solidnego mocowania głośnika i szczelnego połączenia tego mocowania z panelem.
Tylko to raczej temat maciek.wroc, i lepiej byłoby gdybyś opisał swoja zabudowę w innym temacie, a nie śmiecił koledze.
Jak posłuchasz czegoś lepszego od Buszmenów to w jednym momencie zmienisz zdanie. A wcale nie trzeba wydawać dużo wiecej pieniędzy.rogal18 pisze:jestem innego zdania niestety jak dla mnie narazie bardzo fajnie grają:) słuchali ich chlopaki z car audio i DJ-e ode mnie i byli pod wrażeniem:) a co do "porażki" to chodzi Ci o firme czy sam głośnik?
maciek.wroc, panele wporzo, tylko zastanawia mnie jak masz zamiar rozwiazać temat solidnego mocowania głośnika i szczelnego połączenia tego mocowania z panelem.
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
bede coś kabinował nie wiem co jeszcze ale coś się wymyśliKubus20 pisze:rogal18, zabudowa zrobiona bardzo budżetowo, ale raczej schludnie.
Jak posłuchasz czegoś lepszego od Buszmenów to w jednym momencie zmienisz zdanie. A wcale nie trzeba wydawać dużo wiecej pieniędzy.rogal18 pisze:jestem innego zdania niestety jak dla mnie narazie bardzo fajnie grają:) słuchali ich chlopaki z car audio i DJ-e ode mnie i byli pod wrażeniem:) a co do "porażki" to chodzi Ci o firme czy sam głośnik?
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
mógłby kolega przesłać te szkicie na maila?? nie mogę się doczytać wymiarów z tych fotek które są.rogal18 pisze:podschodek musi byc poniewaz tak jest wyprofilowana blacha w bagażniku zaczyna sie przy pompie paliwka.. i niestety płyta byłaby pod katem... a jakbym miał dawac lewa strona wyżej to zmniejsza sie automatycznie litrarz skrzyni... a co do koła zapasowego nie ma problemu.. siedzenia tylne w dół i we dwie osoby wysuwa sie całośc:)
wczesniej kolega chciał szkice.. sa w fotkach podanych na samym początku...ale wkleje jeszcze raz bo jakieś małe wyszły... [url=http://images21.fotosik.pl/370/684ca2fa8d8d5793med.jpg]Obrazek[/URL]
oto mój mail: mariuszporeba1984@tlen.pl
z góry dziękuję i muszę przyznać, że troszkę zazdroszczę pomocy, ja wlaczę w pojedynkę!!
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=113558[/url]Moje skromne MK3...zapraszam[/url]
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Własnie zakupiłem nowy wzmacniacz Carpower
http://www.allegro.pl/item207907551_car ... ms_gw.html
taki jak w linku.
Wszystko bedzie robione na podzespołach Carpower niedługo bedzie nowy głosnik basowy przód
http://www.allegro.pl/item207907551_car ... ms_gw.html
taki jak w linku.
Wszystko bedzie robione na podzespołach Carpower niedługo bedzie nowy głosnik basowy przód
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM