Opinia WAS Specjalistów O Sprzecie...
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Opinia WAS Specjalistów O Sprzecie...
Prosze Was O Doradzenie Mi Jakiego Radia z CD\MP3...
W Rozsadenej cenie...i zeby było porzadne...
Radio bedzie uzywane w Golfie IV
Najlpeiej z Linkami I Cenami....
Poniezwej Przedstawiwam Link Do Działu Interesujacego Mnie Na Allegro.pl
http://www.allegro.pl/showcat.php?id=5186
Pozdrawiam...
W Rozsadenej cenie...i zeby było porzadne...
Radio bedzie uzywane w Golfie IV
Najlpeiej z Linkami I Cenami....
Poniezwej Przedstawiwam Link Do Działu Interesujacego Mnie Na Allegro.pl
http://www.allegro.pl/showcat.php?id=5186
Pozdrawiam...
-
- Kalinowa Mad Driver
- Kontakt:
Pioneer deh 3700
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49463325
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49463325
Klub Miłośników Fiata Pandy www.pandaclubpolska.pl
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- TUTENHAMON
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
nio to sa fachowe odpowiedzi...dzieki...
hmm...mp3 mi jest konieczne z wygody i z tego ze jestem młody i uzywam tylko tego formatu...dodatkowe płyty CD sa dla mnie zbedne w uzytku...
wiec mp3 jest dla mnie konieczne:)
konfigruracja uzadzen tez sobie bardzo cenie, i lubie miec duzy wpływ niz poprstu prawie brak opcji.
niekoniecznie musi byc to czołowa marka Pionner. No chyba ze inne znacznie odbiegaja od tej, poczekam na wasze jeszcze propozycje z cenami a póxniej przedstawie wam jakies modele które spodobawły mi sie cena/wyglad...a wy je ocenicie:)
hmm...mp3 mi jest konieczne z wygody i z tego ze jestem młody i uzywam tylko tego formatu...dodatkowe płyty CD sa dla mnie zbedne w uzytku...
wiec mp3 jest dla mnie konieczne:)
konfigruracja uzadzen tez sobie bardzo cenie, i lubie miec duzy wpływ niz poprstu prawie brak opcji.
niekoniecznie musi byc to czołowa marka Pionner. No chyba ze inne znacznie odbiegaja od tej, poczekam na wasze jeszcze propozycje z cenami a póxniej przedstawie wam jakies modele które spodobawły mi sie cena/wyglad...a wy je ocenicie:)
- TUTENHAMON
Ja na twoim miejscu obstawiłbym jednak bez mp3 a postawił na konfigurację poza tym jesli w przyszłości wpadło by ci troche gotówki to takie radyjko sprzedaż bez problemu z małą stratą. dodam jesze że te organiki zachwycają w nocy wyświetlaczem a w duzym słońcu bardzo dobrze sa czytelnie co nie powiedziałbym o zwykłych modelach a do takich zalicza się wersja 3700 4700 5700 nie wiem jak z 6700 ale podejrzewam że to samo bo wyswietlacz nadal zwykły ale tego nie wiem na 100% bo nie widziałem. Wybór nalezy do ciebie. ja obstawiłbałbym przy zwykłym.
TUTENHAMON
- TUTENHAMON
Tak ditomek masz racje dobrze wyposarzonego wzmacniacza ale biorąc pod uwagę koszty myślę że lepiej wybrać odpowiednie radio. Mam to oczywiście na myśli filtracje hp i ile porac czetotliwości odciecia oddzielnie dla subwoofera. Po za tym lepiej sterować siedząc w kabince niż latać do bagażnika i podkręcać wzmacniacz takie są moje odczucia.
TUTENHAMON
Prywatnie uważam ze jak się da userowi w radio gałki odcięcia i wzmocnienia (czyli te które normalnie są we wzmacniaczu) to będzie nimi cały czas kręcił. Niby nic sie nie zepsuje ale jak to wygląda
Po za tym chyba finansowo lepiej nie dublowac regulatorów a inwestować w rzeczywiste rozszerzenie funkcjonalności (mp3 nie ma we wzmacniaczu). No ale ten problem dotyczy inwestora i jego portfela.
Pozdrawiam
Po za tym chyba finansowo lepiej nie dublowac regulatorów a inwestować w rzeczywiste rozszerzenie funkcjonalności (mp3 nie ma we wzmacniaczu). No ale ten problem dotyczy inwestora i jego portfela.
Pozdrawiam
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
hmm...
powiem tak, radio potrzebuje do auta ojca,z przedziału 400-600zł, raczej nie bedzie on szalał z rozbudowa systemów grajacych,mi koniecznie zalezy na obsłudze formatu mp3, to co mówicie o wzmacnaczach itp to dla mnie narazie nieznane terytorium. W przyszłoym roku bede sie tym bawił jak bede miał prawko i swoje autko które napewno bede chiał wyposarzyc w dobry system CAR AUDIO:)
potrzebuej waszej rady gdyzy wiecie jak to jest w sklepie:P
a forum jest obiektywne:);]
nie chce tez zrobic błedu w zakupie...
powiem tak, radio potrzebuje do auta ojca,z przedziału 400-600zł, raczej nie bedzie on szalał z rozbudowa systemów grajacych,mi koniecznie zalezy na obsłudze formatu mp3, to co mówicie o wzmacnaczach itp to dla mnie narazie nieznane terytorium. W przyszłoym roku bede sie tym bawił jak bede miał prawko i swoje autko które napewno bede chiał wyposarzyc w dobry system CAR AUDIO:)
potrzebuej waszej rady gdyzy wiecie jak to jest w sklepie:P
a forum jest obiektywne:);]
nie chce tez zrobic błedu w zakupie...
- TUTENHAMON
ja bym brał deh 5530 ma czerwone podswietlanie klawisz i bedzie sie ładnie komponował z podswietlaniem w mk4 ma duzo funkcji np sterownie subem i duzo innych cena to około 500-600zł miałem takiego i polecam!!!
2001-2006 GTI WOLFSBURG EDITION http://www.vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1672
2006- A6 AVANT 2.5 TDI AEL KREMOWA SKÓRA KLIMATRONIC VOLL WYPAS
2006- A6 AVANT 2.5 TDI AEL KREMOWA SKÓRA KLIMATRONIC VOLL WYPAS