jak zrobic miejsce na głosniki w golfiku2
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
jak zrobic miejsce na głosniki w golfiku2
Kupiłem własnie sobie głosniczki do przodu w drzwi ale nie ma miejsca tam na nie.. kto poradzi jak to zrobic wlasnym sposobem ..:]
- Michał CarAudioReda
- Nowicjusz
- Kontakt:
http://vwgolf.pl/forum/viewtopic.php?t=12062
wkleiłem w tym topicu dziś pare fotek na ten temat . moze coś pomoze
wkleiłem w tym topicu dziś pare fotek na ten temat . moze coś pomoze
..::trza robić swoje::..
Ja w swoim nawet wygospodarowałem w podszybiu miejsce na 13cm głośniki dwu drożne w kieszeniach w dzwiach też 2x 13cm dwudrożne i syki w trójkątach lusterek ....to z przodu a tył ... 2 x 17cm + 2 x 20cm basowe i jeden wofer 300W Harmana.... gra pięknie ... może tylko radyjko nie wyrabia bo mam JVC KD-G 152EY ale narazie wystarczy 4 X 45 W...
...Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
No ja tez chce zobaczyć ten kosmos.hyper74 pisze:Ja w swoim nawet wygospodarowałem w podszybiu miejsce na 13cm głośniki dwu drożne w kieszeniach w dzwiach też 2x 13cm dwudrożne i syki w trójkątach lusterek ....to z przodu a tył ... 2 x 17cm + 2 x 20cm basowe i jeden wofer 300W Harmana.... gra pięknie ... może tylko radyjko nie wyrabia bo mam JVC KD-G 152EY ale narazie wystarczy 4 X 45 W...
TUTENHAMON
nie powiem że jestem figo fago w tych sprawach ... kolega pisze o jakiś tam głośnikach współ osiowych a ja tylko szczena na klawiature i nie wiem o czym koleś gada..... sory ale ja to widze głośnik i to wszystko... zrobiłem sobie tak że mnie się podoba i dla mnie fajnie nawet bardzo fajnie grz bo syki i wysokie słysze wyrażnie a bas wali w całym bagażniku ale jeżeli to nie o to chodzi to się zamykam i słucham potulnie... bo nie ukrywam że jestem z tego ... o nigdy nie byłrm prymasem znaczy się prymusem.. heheheh
...Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...