poczytaj FAQbor0wy pisze:Ja poszukuje jakis glosnikow 3 droznych najlepiej. Co byscie polecili, najlepiej od razu z linkiem na allegro albo gdzies indziej
MK3 montaż głośników w drzwiach
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
musisz od dolu zaczac "odrywac" boczek i sukcesywnie isc do gory,-jest on na zatrzaski-dasz rade.
Miomo ze mamy sobie pomagac na tym forum to jednak mogles skorzystac wczesniej z wyszukiwarki. Sam jestem nowy na tym forum ale zdazylem sie zorientowac ze korzystajac z wyszukiwarki mozna naprawde duzo zeczy sie dowiedziec i napewno bys duzo info znalazl bo ten temat byl walkowany tu sporo razy Pozdro
Miomo ze mamy sobie pomagac na tym forum to jednak mogles skorzystac wczesniej z wyszukiwarki. Sam jestem nowy na tym forum ale zdazylem sie zorientowac ze korzystajac z wyszukiwarki mozna naprawde duzo zeczy sie dowiedziec i napewno bys duzo info znalazl bo ten temat byl walkowany tu sporo razy Pozdro
[url=http://www.imageshack.us/][img]http://img96.imageshack.us/img96/7133/sig4iv1250x1064hs.jpg[/img][/url]
- baldman
- Mały gagatek
- Kontakt:
Tak wpisałem np. tapicerka drzwi, i pojawiaja się tematy jak wyciszyć drzwi, czy jakie głosniki, ale nie znalazlem jak konkretnie ściagnać tapicerke. Znalazlem tematów dużo i fotek ale wszystkie jak już tapicerka jest ściagnieta, lub instrukcja - sciagnac tapicerke.KAJOJ pisze:musisz od dolu zaczac "odrywac" boczek i sukcesywnie isc do gory,-jest on na zatrzaski-dasz rade.
Próbowalem szarpac ale te zatrzaski mocno trzymaja strasznie, a nie chce nic urwać, góra drzwi juz ładnie schodzi tylku boki i dół. Mama ciągnac do siebie na boki, bo nie wiem.
Golf III Movie, 96, 1,9 TDI, gwintowane zawieszenie H&R, chiptuning
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)