ktore kable do glosników
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
ktore kable do glosników
hmm...mam pytanko czy moze ktos wie jakie kabelki z radia ida na glosniki na przód w drzwi ?
- Red Spider
- Mały gagatek
Re: ktore kable do glosników
kest pisze:hmm...mam pytanko czy moze ktos wie jakie kabelki z radia ida na glosniki na przód w drzwi ?
najlepiej jak masz oryginalne to je wywal i wstaw swoje
ja mam na przodzie KIMBER KABLE 4 PR
tyl tuba basowa jest na KIMBER KABLE 8 PR
po co znac kolor??kest pisze:no spoks..tylko ja nie wiem jakie kable mam podlaczyc aby mi graly glosniki w przodzie w drzwiach..Poprostu nie wiem jakie kolory habli ida do glosników....
idz do elektrycznego i popros o kabel glosnikowy im grubszy tym lepszejszy
montujesz a starych nawet nie musisz wyciagac. ja je mam w piankowej otulinie i wiecej klopotu to wyciagnac niz minusow ze tam zostana
kto hamuje ten przegrywa
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Nie wprowadzaj kolegi w błąd to nie prawda że czym grubsze tym lepsze to powazny błąd. Im grubszy kabel tym większe opory przepływu prądu przez niego. Na zestaw przedni nie zalecam grubszych jak 2,5 mm2.prozak pisze:po co znac kolor??kest pisze:no spoks..tylko ja nie wiem jakie kable mam podlaczyc aby mi graly glosniki w przodzie w drzwiach..Poprostu nie wiem jakie kolory habli ida do glosników....
montujesz a starych nawet nie musisz wyciagac. ja je mam w piankowej otulinie i wiecej klopotu to wyciagnac niz minusow ze tam zostana
TUTENHAMON
mowimy przeciez o logicznych grubosciachTUTENHAMON pisze:Nie wprowadzaj kolegi w błąd to nie prawda że czym grubsze tym lepsze to powazny błąd. Im grubszy kabel tym większe opory przepływu prądu przez niego. Na zestaw przedni nie zalecam grubszych jak 2,5 mm2.prozak pisze:po co znac kolor??kest pisze:no spoks..tylko ja nie wiem jakie kable mam podlaczyc aby mi graly glosniki w przodzie w drzwiach..Poprostu nie wiem jakie kolory habli ida do glosników....
kto hamuje ten przegrywa
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- Red Spider
- Mały gagatek
jeżeli moge sie tutaj podłaczyc to mam pytanko, w jaki sposob wlozyc do kostki iso kabel glosnikowy?? Chce podlaczyc glosniki na tyle a z kostki mi nie wychodza przewody Jak je tam wcisnac, i co do tego jest potrzebne (oprocz oczywiscie samego kabla )
[url=http://www.imageshack.us/][img]http://img96.imageshack.us/img96/7133/sig4iv1250x1064hs.jpg[/img][/url]