Chodzi mi o te głośniki: http://allegro.pl/item188659009_3_drozn ... yglad.html Nie jest to jakiś super sprzęt, ale nie mam teraz zbytnio kasy a z tyłu w drzwiach głośniczków wogóle nie mam (nie wiem nawet czemu ). Więc mam pytanie czy te głośniki będą pasowały w miejsce oryginalnych w drzwiach z przodu i z tyłu? Czy obejdzie się bez żadnych przeróbek? Bo chciałbym zamontować takie same z przodu i z tyłu... Z góry dzięki za odpowiedzi
Hehe ale ja nie potrzebuję jakiegoś super sprzętu, seryjne głośniki mi nawet wystarczą. Czy te głośniki co podałem grają gorzej od seryjnych? Jeśli nie to mi w zupełności wystarczą Tylko że moje pytanie brzmiało czy te głośniki będą pasować w oryginalne miejsca w drzwiach?
bedą , ale nie kupuj bo to kupa, z tytlu wcale sie glosnikow nie zaklada, a jak chcesz zmieniac na tanie a dobre , to wlasnie phonocary, ale trzeba pamietac o wygłuszeniu i panelach wtedy efekt 1000000X repszy
bialko1991 pisze:glosniki trojdrozne to kuuuuuuuupa, wez wreszcie przeczytaj FAQ a zrozumiesz !
dokładnie
Te co Ci podałem (phonocary) to najtańsze "grające" głośniki ,jeśli nie masz tyle kasy ,to zbieraj ,bo jeśli kupisz te co ty podajesz ,to lepiej za tę kasę ....natankuj.