głośniki w tylnich drzwiach
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
głośniki w tylnich drzwiach
Witam. Mam w moim mk4 oryginalne radio BETA. Nie działają mi tylne głośniki. Stąd moje pytanie: były tam fabrycznie wkładane głośniki czy to są tylko miejsca gdzie muszę sobie je włożyc. Chciałbym to wiedziec zanim zacznę wydzierac poszycia drzwi.
Pokaż swoje auto a powiem Ci kim jesteś.
-
- Nowicjusz
zalezy od wersji jak masz BASIS to prawdopodobnie nie masz.Jaz tez sie dziwiłem dlaczego mi tylne nie graja i co sie okazało...... wcale ich nie było
najlepiej zdejmił boczek i bedziesz miał pewnośc jakbyś niemiał to rozmiar 16,5cm i do nich jeszcze dystanse pod głośniki.poszukaj na allegro.pozdrawiam
najlepiej zdejmił boczek i bedziesz miał pewnośc jakbyś niemiał to rozmiar 16,5cm i do nich jeszcze dystanse pod głośniki.poszukaj na allegro.pozdrawiam
-
- Nowicjusz
- Paweł Marek
- V.I.P.
Koledzy trochę nie na temat, ale po co komu głośniki z tyłu, co to daje. Bez porządnej korekcji tylko psuje efekt odbioru. O wiele lepiej kupić porządne firmowe do przodu.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.