Firma Car Audio Wrocław
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Firma Car Audio Wrocław
Witam
Tak jak w temacie szukam Firmy we Wrocku która zajmuje się sprzedażą i montowaniem sprzętu car audio . Chodzi mi o firmę która ma coś do wyboru a nie 2 głośniczki na krzyż
Z góry THX za Odpowiedzi
Tak jak w temacie szukam Firmy we Wrocku która zajmuje się sprzedażą i montowaniem sprzętu car audio . Chodzi mi o firmę która ma coś do wyboru a nie 2 głośniczki na krzyż
Z góry THX za Odpowiedzi
- tomyart
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jest pare firm, ale chyba najlepiej ( i najtaniej) to samem sobie CA zamontowac.
Na Żmigrodzkiej jest sławetne Extreme Car Audio, na Tarnogajskiej tez jest zakład CA (niestety nazwy nie pamietam) i na Morelowskiego jest Olejnik a reszte to http://www.google.pl Ci powie
Na Żmigrodzkiej jest sławetne Extreme Car Audio, na Tarnogajskiej tez jest zakład CA (niestety nazwy nie pamietam) i na Morelowskiego jest Olejnik a reszte to http://www.google.pl Ci powie
Tomyart Dzieki za odpowiedzi napewno z jakiejś skorzystam a o tym na Żmigrodzkiej to coś słyszałem że ponoć dobra i nie mają jakiś kosmicznych cen
tak ale mi nie chodzi o sam montaż . Ja poprostu jestem zielony w Systemach car audio i nie chce czegoś spiepszyć . A po drugie nie potrafię dobrac to siebie odpowiedniego sprzętu . Więc Dlatego szukam Firmy która sie tym zajmuje .
tak ale mi nie chodzi o sam montaż . Ja poprostu jestem zielony w Systemach car audio i nie chce czegoś spiepszyć . A po drugie nie potrafię dobrac to siebie odpowiedniego sprzętu . Więc Dlatego szukam Firmy która sie tym zajmuje .
- tomyart
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no własnie pisząc "sławetne Extreme Car Audio" miałem na mysli ze opinie o tym zakładzie sa podzielone, a w zasadzie nie słyszałem zadnej pozytywnej no moze na TVN Turbo ale to wiadomo...
Jesli jeszcze cos mogłbym Ci poradzic to to ze juz nie długo zaczyna sie sezon na spoty itp. warto podpatrzec co ludzie maja po zakładane i jak to gra, wtedy odpada "nauka na własnych błedach"
Jesli jeszcze cos mogłbym Ci poradzic to to ze juz nie długo zaczyna sie sezon na spoty itp. warto podpatrzec co ludzie maja po zakładane i jak to gra, wtedy odpada "nauka na własnych błedach"
Jeżeli chcesz same głośniki lub inny sprzęt to ja się zaopatruje tutaj www.strefacaraudio.pl/sklep/
Można towar również nabyć w sklepie na dworcowej
Można towar również nabyć w sklepie na dworcowej