opłata jest jedna , niezmienna.
Podsumowanie....
lepiej przyjechać na dłużej

ale w piątek pijesz ofkz?Ja bym chcial w piatek wejsc pieszo a wjechac samochodem w sobote

djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.

Wystarczy kostkę wypiąć z haldex-a i po temaciegrabiec pisze:a czy hamownia będzie 4x4 żeby 4motion shamowac ????

Rapix pisze:Wystarczy kostkę wypiąć z haldex-a i po temaciegrabiec pisze:a czy hamownia będzie 4x4 żeby 4motion shamowac ????

olozwirski, nie ma opcji wejścia na piechotę bo mi się całe Ryki zwalą na głowę i potem szukaj wiatru w polu... Zabierz się z kimś w piątek a w sobotę przyjedź swoim . A w ogóle co to znaczy nie wyr0bię się ?? Masz 11 dni więc działaj chłopie , działaj !!!
 olozwirski, nie ma opcji wejścia na piechotę bo mi się całe Ryki zwalą na głowę i potem szukaj wiatru w polu... Zabierz się z kimś w piątek a w sobotę przyjedź swoim . A w ogóle co to znaczy nie wyr0bię się ?? Masz 11 dni więc działaj chłopie , działaj !!!
A opcja wjechania z kims i zaplacenia jak za samochod jest?krzylo pisze:olozwirski, nie ma opcji wejścia na piechotę bo mi się całe Ryki zwalą na głowę i potem szukaj wiatru w polu... Zabierz się z kimś w piątek a w sobotę przyjedź swoim . A w ogóle co to znaczy nie wyr0bię się ?? Masz 11 dni więc działaj chłopie , działaj !!!
 pierwszy występ planowany jest miedzy g.17 30 a 19 , kolejny po ogłoszeniu wyników a następny ... zobaczymy
 pierwszy występ planowany jest miedzy g.17 30 a 19 , kolejny po ogłoszeniu wyników a następny ... zobaczymy 

oczywiście odpowiednio to zaznaczymy żeby nikt nie wpadł na pomysł polak potrafi przechytrzę ich"
 oczywiście odpowiednio to zaznaczymy żeby nikt nie wpadł na pomysł polak potrafi przechytrzę ich"  
 Bedzie jak na komuni i bierzmowaniu- Chrzestny i Chrzesniak...
   Bedzie jak na komuni i bierzmowaniu- Chrzestny i Chrzesniak...  U mnie tez mody w trakcie, no ale chyba jestem o krok do przodu od Olego!
   U mnie tez mody w trakcie, no ale chyba jestem o krok do przodu od Olego!

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości