Oj tam, oj tamdjtom pisze: nie mówiąc o przyjeżdżaniu czymś czym warto by było się "pokazać"

Oj tam, oj tamdjtom pisze: nie mówiąc o przyjeżdżaniu czymś czym warto by było się "pokazać"
No jakieś padżero mi, co chwilę przed oczami smykałoAdrian1989 pisze:ojej to tam w ogole byly auta?
Coperfild się chowaAdrian1989 pisze:Niewidzialnego;P
No mi też, nie mam pojęcia czyjeMłoda pisze:No jakieś padżero mi,
nie smażyłam na nim kiełbasekMłoda pisze:takiego grilla jak ja
Trochę cięzko by byłoMeegi pisze: nie smażyłam na nim kiełbasek
kto, jak nie ja dał by radęMłoda pisze:Trochę cięzko by było
Resztki grilla byś musiała szukać gdzieś na zjeździe w komornikach w kierunku Warszawa na A2Meegi pisze: kto, jak nie ja dał by radę
Oby to był żart !!!ZALEK pisze:"W związku z brakiem miejsc na liście wjazdowej, prosimy o nie wysyłanie zgłoszeń na VIII edycje VAG NYSA." powiedzcie że to zart![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
niestety, ośrodek nie jest z gumy, 3500 aut to wszystko co się zmieści, i tak będzie ciasno chodzić pieszoWWE GLIWIK pisze:Oby to był żart !!!ZALEK pisze:"W związku z brakiem miejsc na liście wjazdowej, prosimy o nie wysyłanie zgłoszeń na VIII edycje VAG NYSA." powiedzcie że to zart![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości