V VAG Meeting Bielawa 2013 6-7 Lipca 2013
- Mateusz (GTD)
- Miero Team
- Kontakt:
Panowie a kiedy jakieś wyniki z konkursów ?
EX
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
Z samochodem jak z kobietą... Nie jest sztuką zwracać na siebie uwagę tonami szpachli, spolierów i neonów... Sztuką jest zrobić to bez nich.
Czarny GTD
Nowa zabawka
Czerwone G60
Z samochodem jak z kobietą... Nie jest sztuką zwracać na siebie uwagę tonami szpachli, spolierów i neonów... Sztuką jest zrobić to bez nich.
Ja na urlopie, Janusz dochodzi do siebie. Niedługo więcej od nas.
- Peres
- Grupa opolska
- Kontakt:
misio, jaki kulturalny ...nie no, gość w czapeczce z daszkiem i okularach w srebrnej Audi przegiął pałę po całościmisiek pisze:może poza kilkoma ludźmi którzy zbyt szybko jeździli pomiędzy "spacerowiczami"
Na VAG Meeting Bielawa byłem po raz pierwszy... ale nie ostatni Dziękuję Rydzu
184KM/416Nm powered by G-lab ;)
Wiem, że Marcino jednego pajaca z imprezy wywalił. Kilku sam upominałem, kilku straciło kluczyki za upalanie. Nie wszystko udaje się ogarnąć bo i teren i ludzi dużo, ale cieszyło mnie kilka rzeczy:
- to Wy wcześniej reagowaliście niż organizatorzy, zwracając uwagę bądź interweniując u nas
- a największym zaskoczeniem było jak pytaliście czy pomimo zakazu jazdy po 22 można podjechać do fontanny na sesję zdjęciową.
Takiej samodyscypliny, kultury i wysokiego poziomu chciałbym życzyć każdej imprezie. Było nam po prostu miło z Wami współpracować. Rodziny z dziećmi oraz ludzie spoza VAG którzy chcieli z nami być - to chyba najlepsza rekomendacja.
- to Wy wcześniej reagowaliście niż organizatorzy, zwracając uwagę bądź interweniując u nas
- a największym zaskoczeniem było jak pytaliście czy pomimo zakazu jazdy po 22 można podjechać do fontanny na sesję zdjęciową.
Takiej samodyscypliny, kultury i wysokiego poziomu chciałbym życzyć każdej imprezie. Było nam po prostu miło z Wami współpracować. Rodziny z dziećmi oraz ludzie spoza VAG którzy chcieli z nami być - to chyba najlepsza rekomendacja.
Dla mnie ta Bielawa przebiła zeszłoroczną Nysę, nie było takiego przepychu, a zabawa naprawdę na poziomie. Mam nadzieję, że przyszły rok będzie lepszy i tym razem uda nam się dojechać przed sobotnim popołudniem
Re: V VAG Meeting Bielawa 2013 6-7 Lipca 2013
zdażało się u Nas w grupie opierd... kilku upalających ... a że zapytaliśmy czy możemy podjechać po 22 do fontanny ... cóż - Wy napisaliście regulamin, a My będąc dorosłymi ludzmi umiejącymi się zachować nie chcieliśmy łamać zasadRydzu pisze:Wiem, że Marcino jednego pajaca z imprezy wywalił. Kilku sam upominałem, kilku straciło kluczyki za upalanie. Nie wszystko udaje się
szkoda tylko, że jakaś pi...da porysowała mi maske ... poza tym impreza na plus - lubie tam przyjeżdzać - to miejsce ma swój klimat - mam nadzieje, że w przyszłym roku woda będzie tam gdzie jej miejsce :]
PaszkfiL, i właśnie z dorosłymi umiejącymi czytać osobami świetnie się pracuje, niektórym trzeba przypominać słowo pisane w inny sposób
Rydzu pisze:PaszkfiL, i właśnie z dorosłymi umiejącymi czytać osobami świetnie się pracuje, niektórym trzeba przypominać słowo pisane w inny sposób
Cała przyjemność po Naszej stronie !
Do zobaczenia na kolejnych edycjach i innych zlotach
Ode mnie słowa uznania za zorganizowanie takiej imprezy Nie znam wszystkich organizatorów dlatego podziękowania dla Ciebie Rydzu, a komu więcej podziękować to już będziesz wiedział Pojechałem z bratem pooglądać autka i miło spędzić czas ale nie wiedziałem że będzie aż tak mega Ta atmosfera, ludzie, których łączy jedna pasja, wszystko profeska i już czekam na następny rok
A i nie ma jak to położyć się spać o 3 i usłyszeć walnięcie basu ze aż namiot podskakiwał Ale można się poświęcić i jednej nocy nie przespać wcale
A i nie ma jak to położyć się spać o 3 i usłyszeć walnięcie basu ze aż namiot podskakiwał Ale można się poświęcić i jednej nocy nie przespać wcale
Relacja Telewizji sudeckiej. Udało się załapać i pochwalić kolekcją modeli VW oraz MK2:)
http://www.tvsudecka.pl/33,2641-vag_mee ... _2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tvsudecka.pl/33,2641-vag_mee ... _2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- PhoeniX
- Forumowy spamer :)
- Auto: MK2 oraz MK4
- Silnik: 2xRP
Kurka na ostatnim ujęciu z relacji TV Sudety widać kawałek mojego DupoVWozu
PhoeniX
Boże jak umrę, nie pozwól mojej żonie sprzedać auta za cenę zakupu z umowy
MK2 by PhoeniX http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2#p6250552
Boże jak umrę, nie pozwól mojej żonie sprzedać auta za cenę zakupu z umowy
MK2 by PhoeniX http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2#p6250552
No i doczekaliśmy się ....Oficjalne video z 5 VAG Meeting Bielawa 2013.
Enjoy it
https://www.facebook.com/bqstudio" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Enjoy it
https://www.facebook.com/bqstudio" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;