nie wiem czy oto chodzi ale znalazłam takie cośvoytec90 pisze:Jakby ktoś miał zdjęcia mojego trójkołowca w jeździe to proszę o kontakt na PW Jeździłem ale nie wiem jak to z boku wyglądało
VII VAG NYSA 8/9 CZERWCA 2013
Re: VII VAG NYSA 8/9 CZERWCA 2013
Nie kłóć się z idiotą bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem
- barteKKK03
- V.I.P.
- Malik
- Skaryfikejszyn Modyfikejszyn
HAHA dragon musiał przetestować trójkołowca nawet moja golfine widać trochę.... Byłem na nysie pierwszy raz i to rzutem na taśmę się udało ale od teraz jest to pierwsza pozycja na liście zlotowej !!!!
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: ni ma
- Silnik: nima
Wlepki VII VAG NYSA 2013r już dostępne
viewtopic.php?f=12&t=514020" onclick="window.open(this.href);return false; -Giełda Pozostałe
viewtopic.php?f=52&t=514019" onclick="window.open(this.href);return false; -Grupa Opolska
Uploaded with ImageShack.us
viewtopic.php?f=12&t=514020" onclick="window.open(this.href);return false; -Giełda Pozostałe
viewtopic.php?f=52&t=514019" onclick="window.open(this.href);return false; -Grupa Opolska
Uploaded with ImageShack.us
- piotrb79
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
A można jeszcze kupić smycz?
Zawsze można pojechać SZYBKO.
Nie zawsze można dojechać SZYBCIEJ!!
Nie zawsze można dojechać SZYBCIEJ!!
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: ni ma
- Silnik: nima
można , zachowały się jeszcze 2 sztuki pisz PWpiotrb79 pisze:A można jeszcze kupić smycz?
Re: VII VAG NYSA 8/9 CZERWCA 2013
Siemanko Pany szukam swojego zagubionego dowodu osobistego podczas zloytu Na nazwisko Korycki Nie słyszał ktoś może albo może ktoś znalazł ??? będe bardzo wdzięczny za wszelkie informacje;P
widzę Twój komunikat już po raz kolejny, przekopałam różne ogłoszenia znalezionych czy zgubionych dowodów, sądzę, że mało prawdopodobne by się znalazł, na Twoim miejscu zapoznałabym się z tą stroną http://www.dokumentyzastrzezone.pl/inde ... Itemid=111" onclick="window.open(this.href);return false; i poczyniła kroki tam opisane.wiktorr pisze:Siemanko Pany szukam swojego zagubionego dowodu osobistego podczas zloytu Na nazwisko Korycki Nie słyszał ktoś może albo może ktoś znalazł ??? będe bardzo wdzięczny za wszelkie informacje;P
i jeszcze tu: http://www.e-ochronadanych.pl/a,1608,kr ... adnik.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nie czekaj, aż ktoś coś napisze, bo potem dowiesz się że masz jakiś kredyt czy coś
weź niezwłocznie zastrzeż dowód w systemie "dokumenty zastrzeżone" !!!
i w pierwszej kolejności właśnie BANKI !
wiktorr zadzwoń jeszcze do NOR-u, możliwe że ekipa sprzątająca znalazła i dowód czeka w recepcji
...
- KULEKvento
- Mały gagatek
- Kontakt:
strona 48KULEKvento pisze:a wiadomo coś o koszulkach?będą?
Ba.........................
- biszkopcik
- Nowicjusz
- Kontakt:
Imprezka jak zwykle udana chociaż byliśmy tylko kilka godzin.Mam nadzieję że dzieciakom smakowały ciasteczka.Jaszczurowi i osobą siedzącym przy stoliku koło sceny wielkie dzięki za miłe powitanie:):):)
biszkopcik pisze:Imprezka jak zwykle udana chociaż byliśmy tylko kilka godzin.Mam nadzieję że dzieciakom smakowały ciasteczka.Jaszczurowi i osobą siedzącym przy stoliku koło sceny wielkie dzięki za miłe powitanie:):):)
Pewnie zajadały aż im się uszy trzęsły dzięki w imieniu dzieciaków za dostawę
Widziałem Wasze auto , ale żeśmy się nie spotkali a miałeś nie być tylko Hela ?
Ba.........................
- biszkopcik
- Nowicjusz
- Kontakt:
To własnie ja pisałam i jego imieniu i z Jego niku na forum bo ja swojego niestety jeszcze nie mam :):)