gitek90 pisze: dodam tylko ze niemiłym aspektem było to ze ktoś zapie...ił mi radio z samochodu i rozwalił turbotimer, no ale cóż buractwo zawsze się znajdzie
I kto to mówi i kto to mówi...
Zajumali tobie na własne życzenie, ponieważ napierniczony jak meserszmit zapomniałeś podczas zamykania samochodu zamknąć szybę... Pić trzeba umieć. To jest jedno. Po drugie nie jeździmy na podwójnym gazie za kierownicą i nie skaczemy jak kuny w krzaki z pyskiem do organizatorów
Mam nadzieję, że taki element jak Ty będzie miał jedną z surowszych kar, czyli zakaz wjazdu na każdą imprezę robioną przez ludzi z forum.
Ciesz się tylko, że organizator nie wezwał policji bo najmniejszą Twoją stratą było by zabrane prawo jazdy...
I jestem za tym, aby następne edycje miały w regulaminie wpis, że każdy zlootowicz ma prawo zabrać i oddać kluczyki do organizatora osób, które męczą silniki i prowadzą samochód pod wpływem alkoholu, jak i w najgorszym wypadku wezwanie policji i zakończenie tego w sposób prawny, a nie ugodowy. Kto się nie zgadza ma problem, ale bezpieczeństwo ponad wszystko.
Jakbyście zauważyli to był zlot RODZINNY i pełno rodzin z dziećmi było...