VII VAG NYSA 8/9 CZERWCA 2013
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
kolega albert jak się pojawi to napiszeshady pisze:A co z koszulkami??
- ULi_VW
- Nowicjusz
Cieszę się ,że i ja mogłem uczestniczyć w tej Full Exclusive imprezie, super klimat i atmosfera świetnie się zgrały z wręcz idealną pogodą
Największe podziekowania dla Pana SZAWEŁŁO za dopisanie mnie i mojego nowego kumpla z Świebodzina do listy oraz dla pozostałych organizatorów.
P.S. Też chciałbym zamówić koszulkę - 2szt o rozm "M" i "XXL
Największe podziekowania dla Pana SZAWEŁŁO za dopisanie mnie i mojego nowego kumpla z Świebodzina do listy oraz dla pozostałych organizatorów.
P.S. Też chciałbym zamówić koszulkę - 2szt o rozm "M" i "XXL
NO BASS NO FAN
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cd2 ... 0ca26.html" onclick="window.open(this.href);return false; -mój szałot
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cd2 ... 0ca26.html" onclick="window.open(this.href);return false; -mój szałot
- czaro_DziejKa
- Nowicjusz
Szawełło szacun. Narobiłeś się chłopie i urodzinówki % też zasmakowałeś PiteruŻŻ, debart, asik, paweł, zielu , fionka dzięks za piątkową kaszankę , LOLEK !! , przemek, jaszczur, misiur... dzięki za wszystko i najlepsze urodziny eva a kogo nie wspomniałam a gdzieś tam spędził ze mną troszkę czasu niech wybaczy Było mega ! i ps. co złego to nie ja
:bigok: Life is short. Smile while you still have teeth :bigok:
VW Passat B4 Kombi 1.8
VW Passat B4 Kombi 1.8
- Piotrek1983bb
- Ma gadane
- Kontakt:
Było zajebiście
Pozdrawiam
Ps. szkoda iż koszulek zabrakło w sobotę :/
Pozdrawiam
Ps. szkoda iż koszulek zabrakło w sobotę :/
- Dragon
- Forum Master
- Kontakt:
czaro_DziejKa, Tatuś w końcu się znalazł?
Wyślij głupka po flaszkę, to przyniesie jedną...
Wyślij kobietę po piwo to też przyniesie jedno...
Piąty bieg wrzucony...............................................
Wyślij kobietę po piwo to też przyniesie jedno...
Piąty bieg wrzucony...............................................
Dziękuję Wszystkim Za wspaniałą imprezę, coś chyba o tym świadczy bo dzisiaj już nie mogę rozmawiać, straciłam głos
Wam Moi Wspaniali organizatorzy ( onanizatorzy )Cieszę się że mogłam być wśród Was i drugi raz zaangażować się w organizację w tak cudownej imprezy ( chyba dałam radę )
Seba i Andrzej Wam należą się ukłony za kierowanie tak wspaniałą imprezą ( szkoda że następna dopiero za rok )
Nocne Mary Kocham Was
Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję
Do zobaczenia za rok !
Wam Moi Wspaniali organizatorzy ( onanizatorzy )Cieszę się że mogłam być wśród Was i drugi raz zaangażować się w organizację w tak cudownej imprezy ( chyba dałam radę )
Seba i Andrzej Wam należą się ukłony za kierowanie tak wspaniałą imprezą ( szkoda że następna dopiero za rok )
Nocne Mary Kocham Was
Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję
Do zobaczenia za rok !
Nocne Mary Squad
- Młoda
- KS KathStyle
- Auto: Czarna Wdowa <3
Meegi pisze:Nocne Mary Kocham Was
Ja osobiście za dużo rozpisywać się nie będę. Powiem króciutko i na temat Nysa będzie wpisana w każdy nowy kalendarz jako obowiązkowy zlot, spot, spęd nawiedzenie do ogarnięcia corocznie Po prostu miazga
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
za to futerko STO LATEK KAROLINKOczaro_DziejKa pisze: i urodzinówki % też zasmakowałeś
Ba.........................
- voytec90
- Mały gagatek
Jakby ktoś miał zdjęcia mojego trójkołowca w jeździe to proszę o kontakt na PW Jeździłem ale nie wiem jak to z boku wyglądało
Mój panzerVAGen mk4 viewtopic.php?f=89&t=417717
- souler
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
po raz kolejny ludzkość stoczyła straszliwą wojnę z alkoholem. siły wroga topniały z minuty na minutę i odnieśliśmy kilka spektakularnych zwycięstw, jednak ostatecznie musieliśmy uznać bitwę za nierozstrzygniętą. sam zostałem ciężko ranny i straszyłem ludzi o piątej rano wspaniałymi haftami
podziękowania dla organizatorów: Szawełło i Jaszczurowi
nie zdążyłem się z wami pożegnać, ale byłem w stanie agonalnym... zresztą wdzieliście sami
pozdrowienia dla wszystkich uczestników zlotu od ekipy VEMA OPONY ze srebrnego opla zafiry przy stoliku z koszulkami i smyczami [dla oburzonych - opel był zastępczo, bo nasze VAGi miały gorsze dni]
stay tuned
podziękowania dla organizatorów: Szawełło i Jaszczurowi
nie zdążyłem się z wami pożegnać, ale byłem w stanie agonalnym... zresztą wdzieliście sami
pozdrowienia dla wszystkich uczestników zlotu od ekipy VEMA OPONY ze srebrnego opla zafiry przy stoliku z koszulkami i smyczami [dla oburzonych - opel był zastępczo, bo nasze VAGi miały gorsze dni]
stay tuned
Był Dzik Power Diesel, jest Astra Turbo
- barteKKK03
- V.I.P.
Re: VII VAG NYSA 8/9 CZERWCA 2013
Witam Wszystkich mam prośbę i to taką mega;P Zgubiłem na zlocie dowód osobisty Może ktoś znalazł albo gdzieś już zaniósł np do sklepu Prosiłbym o informacje Dowód na nazwisko Piotr Korycki Będę wdzięczny za każdą informacje;P A impreza Mega za rok znów się tu pojawie;P