II Edycja Mławskiego Zlotu Miłośników Grupy V.A.G. 2013
-
- Mały gagatek
Witam wszystkich Miłośników Grupy V.A.G.
W związku z dużym powodzeniem ostatniej imprezy chciałbym was zaprosić oficjalnie na II Edycję Mławskiego Zlotu Miłośników Samochodów Grupy V.A.G ,który odbędzie się 14 lipca (niedziela) na ulicy Stary Rynek (Mława centrum) .
W związku z tym iż jeszcze są dopracowywane szczegóły zlotu oraz oficjalny plakat prosiłbym o cierpliwość , wkrótce systematycznie pojawiać się będą dalsze szczegóły dotyczące zlotu.
Jedynie co mogę obiecać to darmowy wstęp .
W związku z dużym powodzeniem ostatniej imprezy chciałbym was zaprosić oficjalnie na II Edycję Mławskiego Zlotu Miłośników Samochodów Grupy V.A.G ,który odbędzie się 14 lipca (niedziela) na ulicy Stary Rynek (Mława centrum) .
W związku z tym iż jeszcze są dopracowywane szczegóły zlotu oraz oficjalny plakat prosiłbym o cierpliwość , wkrótce systematycznie pojawiać się będą dalsze szczegóły dotyczące zlotu.
Jedynie co mogę obiecać to darmowy wstęp .
Wolne zaklepane, czekamy na więcej szczegółów
- przemas6N2
- Ma gadane
- Kontakt:
Warzywko63, edytuj pierwszy post i wstaw plakacik
-
- Mały gagatek
Zgodnie z obietnicą przedstawiam oficjalny plakat imprezy , już niebawem przedstawię oficjalny plan zlotu jak i też liczne atrakcje dla zlotowiczów. Dla wszystkich zainteresowanych impreza w tym roku będzie miała swój oficjalny film .
Re: II Edycja Mławskiego Zlotu Miłośników Grupy V.A.G. 2013
dobrze że mojego auta nie będzieWarzywko63 pisze:Dla wszystkich zainteresowanych impreza w tym roku będzie miała swój oficjalny film .
- przemas6N2
- Ma gadane
- Kontakt:
zzaabboo, zauważyłem że ostatnio zdziwaczałeś .... szkoda tylko miejsca na takie posty
przemas6N2 dobra zrozumiałem to ostatni mój post tu i na regionalnym
zzaabboo, a ja widze, ze nie zrozumiales
Plakat dobry, ale jak pisalismy, trzeba zrobic plakat w formacie A4 jako naklejki i kazdy sobie na auto nakleii:)
Latamy po miescie to reklama bedzie dobra, a ja teraz czesto po Ciechanowie smigam to tam gdzie niegdzie i porozklejam:)
Plakat dobry, ale jak pisalismy, trzeba zrobic plakat w formacie A4 jako naklejki i kazdy sobie na auto nakleii:)
Latamy po miescie to reklama bedzie dobra, a ja teraz czesto po Ciechanowie smigam to tam gdzie niegdzie i porozklejam:)
Tam gdzie kończą się pomysły, ja zaczynam tworzyć
No nakleja to dobry pomysl miec swoja reklame i pamiatke z zlotu
-
- Mały gagatek
dobry pomysł mario postaram sie wywoływać kilka sztuk , kto by był chętny ?
bez jajec Mysle ze kilkanascie, a nawet kilkadziesiat sztuk bylo by oki Mysle ze chyba raz kazdy z nas moze sie poswiecic i na szybie z tylu naklejke walnac na miesiac, a potem zerwie bez sladu/szkody dla auta, to uz plus minus z 10aut by sie znalazlo, a na zapas nie zaszkodzi:)Warzywko63 pisze:dobry pomysł mario postaram sie wywoływać kilka sztuk , kto by był chętny ?
- przemas6N2
- Ma gadane
- Kontakt:
Podać nr konta??????? Ja tam moge przygarnac z 6szt:) Po 3 szt na kazde, tj klape i tylne boczne szyby okleje i bedzie reklama objazdowa:)przemas6N2 pisze:Mario83 dobrze gada... polać mu