i do tego jeszczemisiek pisze:jak przywieziesz szkiełko z dekoderem i opłacisz pejperwiu to będzie...

i do tego jeszczemisiek pisze:jak przywieziesz szkiełko z dekoderem i opłacisz pejperwiu to będzie...

Nocne Mary Squad
 Nocne Mary Squad  

levis521 pisze:a ksw 23 bedzie do obejzenia?
 w tych dniach liczą się vagi, a nie ksw
 w tych dniach liczą się vagi, a nie ksw   

+1 ja mam super synkakolczyx pisze: drugi raz nigdy tego bym nie zrobił choć córeczkem mam super itp

Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
 Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)" Ale myślę że mi jakoś pomożecie
 Ale myślę że mi jakoś pomożecie  w jakieś znaki szczególne mojego golfa muszę wyposażyć żebym był rozpoznawalny
 w jakieś znaki szczególne mojego golfa muszę wyposażyć żebym był rozpoznawalny 

Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
 Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"Że niby.... wygrała nagrodę niespodziankęMłoda pisze:Co za problem ją wywołać ?

pseudo losowanie, na fajna niespodzianke. Zasady : panowie podaja imiona i nazwiska swoich pan... i ta daaaammmm
 pseudo losowanie, na fajna niespodzianke. Zasady : panowie podaja imiona i nazwiska swoich pan... i ta daaaammmm  

Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)" z tą nagrodą niespodzianką jest dobre :p wybrać kilka par dla picu :p a moja Marta niby wygra
 z tą nagrodą niespodzianką jest dobre :p wybrać kilka par dla picu :p a moja Marta niby wygra  i wtedy się oświadczę, oczywiście fajnie jak to wszystko się nagra
 i wtedy się oświadczę, oczywiście fajnie jak to wszystko się nagra  może by jeszcze jakiś wierszyk motoryzacyjny wymyślić na oświadczyny
 może by jeszcze jakiś wierszyk motoryzacyjny wymyślić na oświadczyny 
odpuść bo nie oświadczasz się autu tylko dziewczynieKlimass11 pisze:wierszyk motoryzacyjny
 Lepiej już o niej jakiś wymyśl jak cuś
 Lepiej już o niej jakiś wymyśl jak cuś  
 Nocne Mary Squad
 Nocne Mary Squad  
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości