i mogę powiedzieć jedno:
  i mogę powiedzieć jedno:Wielki ukłon dla kolegi Bartka za zorganizowanie tego wszystkiego
 oraz dla osób które dopisały na zlocie/spocie.
 oraz dla osób które dopisały na zlocie/spocie. Bardzo miła atmosfera oraz wyśmienite autka

Pozdrawiam i do zoo w Ciechanowie Kamil.

i mogę powiedzieć jedno:
  i mogę powiedzieć jedno: oraz dla osób które dopisały na zlocie/spocie.
 oraz dla osób które dopisały na zlocie/spocie.  

wiadomo było się do czego przyczepić..ale z racji że był to pierwszy zlot i organizowało go praktycznie kilka osób z podwórka.. było fajnie:) za rok mam nadzieje że już uda mi się wpaść swoim mk1
 wiadomo było się do czego przyczepić..ale z racji że był to pierwszy zlot i organizowało go praktycznie kilka osób z podwórka.. było fajnie:) za rok mam nadzieje że już uda mi się wpaść swoim mk1  pozdro Mława
  pozdro Mława 

co Wy je pod kocami 3macie??
 co Wy je pod kocami 3macie??   

Spodziewaliśmy się że jedno wielkie zamieszanie będzie z racji że pierwszy Zlot. A tu bardzo miłe zaskoczenie wszystko dopięte na ostatni guzik i do tego za Free... Było bardzo wesoło i przyjemnie a do tego najedliśmy się do oporu
 Spodziewaliśmy się że jedno wielkie zamieszanie będzie z racji że pierwszy Zlot. A tu bardzo miłe zaskoczenie wszystko dopięte na ostatni guzik i do tego za Free... Było bardzo wesoło i przyjemnie a do tego najedliśmy się do oporu   Pogoda dopisała wszystko było jak trzeba a i ludzie którzy pomagali organizować zlot przemili
 Pogoda dopisała wszystko było jak trzeba a i ludzie którzy pomagali organizować zlot przemili  

co do Ciechanowa to bedzie info na forum jak odezwie sie do mnie kolega ktory jest odpowiedzialny za zorganizowanie placu/miejsca
 co do Ciechanowa to bedzie info na forum jak odezwie sie do mnie kolega ktory jest odpowiedzialny za zorganizowanie placu/miejsca 
 Autek jak na pierwszy raz też było przyzwoicie i mam nadzieję, że za rok będzie przynajmniej dwa razy tyle
 Autek jak na pierwszy raz też było przyzwoicie i mam nadzieję, że za rok będzie przynajmniej dwa razy tyle  Dzięki serdecznie organizatorom, gratulacje dla zwycięzców konkursów, wszystkim obecnym za zajefajną atmosferę i do zobaczyska na nastepnym zlocie
 Dzięki serdecznie organizatorom, gratulacje dla zwycięzców konkursów, wszystkim obecnym za zajefajną atmosferę i do zobaczyska na nastepnym zlocie   

Spoko jeszcze raz dzięki, i szacun że pierwszy zlot i tak zajebiście ogarnięteK@mil_mk3 pisze:honorowy, dzieki ze byliscieco do Ciechanowa to bedzie info na forum jak odezwie sie do mnie kolega ktory jest odpowiedzialny za zorganizowanie placu/miejsca

Spoko Chłopaki nam też było miło, do zobaczenia na kolejnych zlotach i polecamy się na przyszłość...Turas21 pisze:sebas1 z Wielkopolski był granatowy golf na PKN...Team Brodnica wie o kogo chodzi leciałem z nimi w peletonie...Podziękowania dla organizatora za mile spędzony czas na zlocie i dla Teamu Brodnica za dołączenie się do nich i miła atmosferę w ich gronie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości