Auto mocno charakterystyczne więc napewno każdy go rozpozna

Moze dlatego koles nie mogl go ogarnac.
 Moze dlatego koles nie mogl go ogarnac.

Jak twoim zdaniem klimat byś my sobie robili to w sobotę ograbionych aut by nie było i jak według ciebie było spoko to ok dobrze że ci pół golfa nie wynieślifurki z najwyższej półki to niech jedzie na vag event.. vw mania to vw mania klimat sobie sami tworzymy.. pozdro

A ze przy tym opinia leci w kraj no to coz... zycie jak to niektorzy powiedza
 A ze przy tym opinia leci w kraj no to coz... zycie jak to niektorzy powiedza  Tak szczerze wali mnie ze na temat tego zlotu idzie opinia ze to wies mania, bardziej martwi mnie ze potem smieja sie wszyscy ze ludzie przez takie zachowania na masowkach daja wizytowke ze ktos jezdzi szmelcwagenem.
 Tak szczerze wali mnie ze na temat tego zlotu idzie opinia ze to wies mania, bardziej martwi mnie ze potem smieja sie wszyscy ze ludzie przez takie zachowania na masowkach daja wizytowke ze ktos jezdzi szmelcwagenem.  Bo to przeciez vw mania
 Bo to przeciez vw mania  Ze sie tak spytam ironicznie kolego ile ty masz lat?? 19? Wg twoich wypowiedzi w ten wiek celuje. Bo rodziny to ty na pewno nie masz jeszcze.
 Ze sie tak spytam ironicznie kolego ile ty masz lat?? 19? Wg twoich wypowiedzi w ten wiek celuje. Bo rodziny to ty na pewno nie masz jeszcze.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości