Qto pisze:Dziękówka za dobrą zabawę na sektorzeYasiu pisze:tak na marginesie to ze bawiłęm sie dobrze było zasługą tylko i wyłącznie naszej ekipy
dziekówka też z mojej strony było dobrze tylko dzięki imprezie w sektorze.
Qto pisze:Dziękówka za dobrą zabawę na sektorzeYasiu pisze:tak na marginesie to ze bawiłęm sie dobrze było zasługą tylko i wyłącznie naszej ekipy
Nie panowie z tczewa, tylko panowie z gdyni -> koledze nie wiem z... nie pamiętam nie obchodzi mnie to. Twój kolega w trakcie ciszy nocnejmaciek_gti pisze:no i panowie z tczewa pokazali klase wyrywając kable koledze z gdyni "bo napier*alał"
do odcinki. Został poproszony o przestanie, powiedział że przestanie, po czym nawalał dalej.maciek_gti pisze:"napier*alał"
Proponował bym darować sobie takie komentarze... bo jaka jest prawda to tylko organizatorzy wiedzą, a my możemy się tylko domyślać ile kosztowało zorganizowanie zlotu, a nie zbyt dobrze jest osądzać kogoś nie znając całej prawdylukiMK2 pisze:Dla nich tylko liczy się kasa a czy ludzie się dobrze bawią czy im coś zajebią mają gdzie. Oni mają kasę na dzień doby i starczy. Teraz powinni nam oddać za ukradzione fanty których ochrona nie upilnowała swoją bez czynnością..
życzę miłego upychania naszej kasy w kieszenie organizatorom....
ok może i masz racje to ja dokładam 10zł do tych 60zł żeby im starczyło na dobrą ochronę.. Ja nie jadę 300km żeby mi auto okradli tylko dobrze się bawić..Proponował bym darować sobie takie komentarze... bo jaka jest prawda to tylko organizatorzy wiedzą, a my możemy się tylko domyślać ile kosztowało zorganizowanie zlotu, a nie zbyt dobrze jest osądzać kogoś nie znając całej prawdy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości