Już się nie mogę doczekać! Wybieramy się też na zakupy przed Manią. Jakieś zapasy trzeba porobić, żeby przetrwać
 Już się nie mogę doczekać! Wybieramy się też na zakupy przed Manią. Jakieś zapasy trzeba porobić, żeby przetrwać   
 Martwią mnie tylko prognozy pogody :/ Na dzień dzisiejszy opady w tamtych rejonach widzę...
 Darek0188 pisze: Na dzień dzisiejszy opady w tamtych rejonach widzę...

My jak coś mamy baldachimy dwa, więc zawsze przed deszczem można się schronić, ale wierze że będzie ładnie, od trzech lat tak jest i nie może być inaczej.pozdro i do zobaczyska na najlepszej imprezie w PolsceDarek0188 pisze:Zabawa będzie do białego rana...Już się nie mogę doczekać! Wybieramy się też na zakupy przed Manią. Jakieś zapasy trzeba porobić, żeby przetrwać

Martwią mnie tylko prognozy pogody :/ Na dzień dzisiejszy opady w tamtych rejonach widzę...

Kiedys byly zloty w sosiedniej miejscowosci kolo Pruszcza Rusocin to tam potrafilo padac ale to juz przeszlosc
 Kiedys byly zloty w sosiedniej miejscowosci kolo Pruszcza Rusocin to tam potrafilo padac ale to juz przeszlosc

ale nie ma co tragizować... prognozę realną to można w czwartek sprawdzić, a nawet jakby to z cukru nie jesteśmy
 ale nie ma co tragizować... prognozę realną to można w czwartek sprawdzić, a nawet jakby to z cukru nie jesteśmy 
 Ew jak by czegoś zabrakło
 Ew jak by czegoś zabrakło 
blisko jest stacja benzynowa, a troche dalej jest kilka sklepówDzandzol pisze:Pany powiedzcie mi bo jade pierwszy raz, jest gdzieś blisko jakiś sklep dobrze zaopatrzony albo market?Ew jak by czegoś zabrakło

jeśli dobrze pamiętam... Bo na ogół raczej nie bywam tam za bardzo trzeźwy
 jeśli dobrze pamiętam... Bo na ogół raczej nie bywam tam za bardzo trzeźwy   

czy moge tam wzias ze soba mój alkohol w puszkach %%%%??:D
 czy moge tam wzias ze soba mój alkohol w puszkach %%%%??:D

"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
 "Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości