Jak wsiadł do mojego to powiedział, "no przynajmniej manual"jakublad pisze:Moim Wróbel jeździć nie chciał. Zobaczył skrzynię, ja jego minę i nawet nie śmiałem proponować. Zestaw bez sprzęgła + łopatki jakoś nie zrobił najlepszego wrażenia.vrs pisze:Proponuję żeby Mateusz dał się karnąć Wróblowi swoim, on ma lepsze fotele, czas będzie lepszy. A ja przyjmę te flaszki.
R-Gruppe Treffen 26.06.2011 Ułęż k. Ryk
Re: R-Gruppe Treffen 26.06.2011 Ułęż k. Ryk
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
Poznał devil devilavrs pisze:Jak wsiadł do mojego to powiedział, "no przynajmniej manual"
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Poszło PW Zobaczymy co z tego będzie. Jeśli teraz się nie uda to chyba będziemy naciskać
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Chyba się uda... ale cicho, żeby nie zapeszyćMatthewG pisze:Poszło PW Zobaczymy co z tego będzie. Jeśli teraz się nie uda to chyba będziemy naciskać
I kto wam to załatwił
P.S. Tomek mogę wrzucić tam temat w stylu spis samochodów ze znaczkiem R? Jakby nie było ty jesteś moderatorem i do Ciebie należy pierwszy głos bo tematów tam na razie nie ma żadnych
P.S. Tomek mogę wrzucić tam temat w stylu spis samochodów ze znaczkiem R? Jakby nie było ty jesteś moderatorem i do Ciebie należy pierwszy głos bo tematów tam na razie nie ma żadnych
Jasne, Mati - jesteś ojcem działu, ja tam tylko sprzątamMatthewG pisze:P.S. Tomek mogę wrzucić tam temat w stylu spis samochodów ze znaczkiem R? Jakby nie było ty jesteś moderatorem i do Ciebie należy pierwszy głos bo tematów tam na razie nie ma żadnych
Myślałem, że mam jakiś onboard z toru, ale zamontowana w aucie kamera niestety w czasie dojazdu na tor się rozsypała. Chyba zabiły ją polskie drogi...
-
- Nowicjusz
Widze ze zlot się udał moglem się tego spodziewać kto nie ja my/wy będzie się dobrze bawił no kto? Choć z waszych wypowiedzi wygląda na to ze było lepiej niż można by myśleć ale oto chodziło koniec cukrzenia. Następnym razem muszę dotrzeć choć już wiem ze jest to bardzo trudne na pewno będę się starał to mogę obiecać jak i poprawę... w dwóch miejsca jeszcze nie dam rady być ale już nad tym pracuje. Naprawdę wam zazdroszczę może nie tyle waszych potworów co tego spotkania i trasy teraz trosze dla siebie co bym nie wpadł w depreche ravraj zaliczył egzaminy a ja zaliczyłem niesamowity wyjazd rodzinny... Mam nadzieje ze wszystkie zaliczenia spotkania,trasy,egzaminu,inne będą zawsze tak udane tego wszystkim życzę
P.S. Co do kasy dyspozycje są jak najbardziej słuszne jestem za!
P.S. Co do kasy dyspozycje są jak najbardziej słuszne jestem za!
Może nawet lepiej Ale następny będzie jeszcze ciekawszy i mam nadzieję widzimy się na miejscuktokolwiek pisze:Choć z waszych wypowiedzi wygląda na to ze było lepiej niż można by myśleć ale oto chodziło koniec cukrzenia.
O Jacek się zjawił
Szkoda że Cie nie było, ale myślę że co najmniej będzie jeszcze jedna pojeżdżawka jesienna a potem mam nadzieję na zimowe
Szkoda że Cie nie było, ale myślę że co najmniej będzie jeszcze jedna pojeżdżawka jesienna a potem mam nadzieję na zimowe
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
Re: R-Gruppe Treffen 26.06.2011 Ułęż k. Ryk
Oj biedny ten mój Golfik będzievrs pisze:Szkoda że Cie nie było, ale myślę że co najmniej będzie jeszcze jedna pojeżdżawka jesienna a potem mam nadzieję na zimowe