R-Gruppe Treffen 26.06.2011 Ułęż k. Ryk
Ja tam cały czas tę imprezę przeżywam... Tor przejechałem już ze 40 razy w głowie...
Proponuję żeby Mateusz dał się karnąć Wróblowi swoim, on ma lepsze fotele, czas będzie lepszy. A ja przyjmę te flaszki.
Cały czas pamiętam co mi Wróbel mówił, teraz się pilnuję jak kręcę kierą, wyrabiam nawyki .
Jeszcze tylko se kupię felgi, opony i drżyjcie DSGowcy
I AM THE STIG
Proponuję żeby Mateusz dał się karnąć Wróblowi swoim, on ma lepsze fotele, czas będzie lepszy. A ja przyjmę te flaszki.
Cały czas pamiętam co mi Wróbel mówił, teraz się pilnuję jak kręcę kierą, wyrabiam nawyki .
I AM THE STIG
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
16 albo 17 strona wątku, na dole, jest takie super zdjęcie Rki i link do flick-r
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
gluszcz pisze:Tak jak pisałem na pw na zwrot nie czekam
next raz coś na przeprosiny przywiozę
OK. Kasa ląduje w skarbonce na poczet przyszłej imprezy. Muszę to sobie gdzieś zapisaćMekto pisze: wrzuć do skarbonki i czekaj aż się spotkamy
Jak w bocznym poślizgu pojedziesz w trawę, to różnie może się to skończyć. Dla mnie jest najważniejsze, że wszyscy wrócili z imprezki zdrowi, w całych autach i - jak widzę - zadowoleniMatthewG pisze:Można się z tego śmiać, ale jeden z instruktorów już na zapoznaniu ostrzegał mnie przed tym I trochę zwątpiłem, ale udało się przełamać.
Z następną imprezką poceluję w sobotę. Wtedy będzie można dzień po/przed usiąść i napić się z ludźmi, którym tlen we krwi również przenosi hemobenzynaMekto pisze:Wódkę stawiam bo wiem ile zachodu z taką organizacją
Ja se zacznę machać ŁOPATAMI od DSG i zobaczymy, czy ustoisz na polu!vrs pisze:Cały czas pamiętam co mi Wróbel mówił, teraz się pilnuję jak kręcę kierą, wyrabiam nawyki .
Dodałem link w podpisie, żeby było łatwiej znaleźć. Masz już kilka fajnych fotekkarpi78 pisze:A gdzie foty od naszego fotografa???
Grzesiek wrzuca, ale ma lekki zryw głowy i nie wrzucił chyba nawet połowy...
Mnie najbardziej na razie (!!!) podoba się ta fotka:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Tytuł: "Tak bardzo chciałbym się schować!"
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
A co to za rady? Chętnie posłuchamyvrs pisze:Cały czas pamiętam co mi Wróbel mówił, teraz się pilnuję jak kręcę kierą, wyrabiam nawyki .
Ja myślałem, że auto będzie się po prostu bardziej ślizgać, ale on powiedział, że koła momentalnie wbiją się w podłoże i dachowankozlos pisze:Jak w bocznym poślizgu pojedziesz w trawę, to różnie może się to skończyć.
Minutę temu to właśnie zasugerowała mi mama Zupełnie jakby nie onazlos pisze:Z następną imprezką poceluję w sobotę. Wtedy będzie można dzień po/przed usiąść i napić się z ludźmi, którym tlen we krwi również przenosi hemobenzyna
Jest świetna bo zielony kolor Focusa ładnie przełamuje dominację czerni naszych monsterzlos pisze:Mnie najbardziej na razie (!!!) podoba się ta fotka:
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Każdy ma swoją ulubioną, to moja
Moim zdaniem powinieneś machać tym drążkiem z sekwencyjną zmianą biegów i to ćwiczyć, bo jak będą ostrzejsze zakręty i oderwiesz łapy od kiery to potem w tą łopatkę nie trafiszzlos pisze: Ja se zacznę machać ŁOPATAMI od DSG i zobaczymy, czy ustoisz na polu!
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
Widzę problem. Ręka nienawykła do zabawy drążkiem może ścisnąć trenera za jajca i będzie dachowanie jak malowanievrs pisze:Moim zdaniem powinieneś machać tym drążkiem z sekwencyjną zmianą biegów i to ćwiczyć, bo jak będą ostrzejsze zakręty i oderwiesz łapy od kiery to potem w tą łopatkę nie trafisz
To jak piszemy do moderatorów o założenie R działu? Będzie chyba o czym pisać
Pisałem kiedyś, ale władza mnie ustawiła z prądem...MatthewG pisze:To jak piszemy do moderatorów o założenie R działu? Będzie chyba o czym pisać
Piszcie, moje 102,5% poparcia macie
Re: R-Gruppe Treffen 26.06.2011 Ułęż k. Ryk
Witam
Dziękuję za miłą imprezę i mam nadzieję, że uda się pojechać na następną.
Nie jestem zadowolony z wyniku (2.30) , myślę, że dobry kierowca w moim sprzęcie powinien sporo lepiej pojechać. Na następną imprezę spróbuję dorwać jakieś slicki, zmienić fotele(mam najzwyklejsze i latam w nich), nie mylić trasy na co drugim okrążeniu, rękawiczki, więcej jeździć, bo teraz to było może 10 przejazdów i do tego trochę się przełamać i mniej stresować, tylko, żeby nie skończyło się to dachem itp.
Jakby ktoś miał jakieś zdjęcia z moich przejazdów, to proszę dać znać.
Pozdrawiam
Dziękuję za miłą imprezę i mam nadzieję, że uda się pojechać na następną.
Nie jestem zadowolony z wyniku (2.30) , myślę, że dobry kierowca w moim sprzęcie powinien sporo lepiej pojechać. Na następną imprezę spróbuję dorwać jakieś slicki, zmienić fotele(mam najzwyklejsze i latam w nich), nie mylić trasy na co drugim okrążeniu, rękawiczki, więcej jeździć, bo teraz to było może 10 przejazdów i do tego trochę się przełamać i mniej stresować, tylko, żeby nie skończyło się to dachem itp.
Jakby ktoś miał jakieś zdjęcia z moich przejazdów, to proszę dać znać.
Pozdrawiam
A wydawało mi się, że dostaliśmy wtedy wsparcie?zlos pisze:Pisałem kiedyś, ale władza mnie ustawiła z prądem...
Piszcie, moje 102,5% poparcia macie
Ok, a do kogo najlepiej napisać? Ja mogę coś naskrobać Chyba, że ktoś z obecnych na zlocie ma jakieś wtyki?karpi78 pisze:Piszemy, tez jestem za
Wpadaj bo z tego zlotu chyba wszyscy są strasznie zadowoleniAndrzej87 pisze:Dziękuję za miłą imprezę i mam nadzieję, że uda się pojechać na następną.
Ale Jarek byłby bezpieczny bo on nie miał co z prawą ręką zrobić i gdzieś mu błądziłazlos pisze:Widzę problem. Ręka nienawykła do zabawy drążkiem może ścisnąć trenera za jajca i będzie dachowanie jak malowanievrs pisze:Moim zdaniem powinieneś machać tym drążkiem z sekwencyjną zmianą biegów i to ćwiczyć, bo jak będą ostrzejsze zakręty i oderwiesz łapy od kiery to potem w tą łopatkę nie trafisz
Pisz do CowboyaMatthewG pisze:To jak piszemy do moderatorów o założenie R działu? Będzie chyba o czym pisać
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
Moim Wróbel jeździć nie chciał. Zobaczył skrzynię, ja jego minę i nawet nie śmiałem proponować. Zestaw bez sprzęgła + łopatki jakoś nie zrobił najlepszego wrażenia.vrs pisze:Proponuję żeby Mateusz dał się karnąć Wróblowi swoim, on ma lepsze fotele, czas będzie lepszy. A ja przyjmę te flaszki.