uwierz mi, że fotki nie oddają tego wszystkiego, poziom bardzo wysoki i wspaniała organizacjavw_golf3 pisze:Po fotkach widać że poziom wzrósł 100 krotnie z rokiem ubiegłym
brawo dla organizatorów i wszystkich uczestników

uwierz mi, że fotki nie oddają tego wszystkiego, poziom bardzo wysoki i wspaniała organizacjavw_golf3 pisze:Po fotkach widać że poziom wzrósł 100 krotnie z rokiem ubiegłym

plan imprezy do reki na wstępie potem juz tylko oglądanie i na prawde impreza na wysokim poziomie. Auta nie tuzinkowe a goście zagraniczni pokazali klasę. Bardzo podobał mi sie motyw z prezentacją każdego auta krótka rozmowa z ciekawością się tego słuchało. GRATULUJE ZORGANIZOWANIA TAKIEJ IMPREZY i na pewno przyjadę tam za rok.
  plan imprezy do reki na wstępie potem juz tylko oglądanie i na prawde impreza na wysokim poziomie. Auta nie tuzinkowe a goście zagraniczni pokazali klasę. Bardzo podobał mi sie motyw z prezentacją każdego auta krótka rozmowa z ciekawością się tego słuchało. GRATULUJE ZORGANIZOWANIA TAKIEJ IMPREZY i na pewno przyjadę tam za rok.  
 Warto było jechać! Czas minął nawet nie wiem kiedy. Było na co popatrzeć
 Warto było jechać! Czas minął nawet nie wiem kiedy. Było na co popatrzeć 

Mimo 600km w jedna strone naprawde bylo warto jechac
  Mimo 600km w jedna strone naprawde bylo warto jechac  3 dni spedzone naprawde super, i wesolo
 3 dni spedzone naprawde super, i wesolo  dobrze ze sa tacy ludzie ze chca wlasnie takie imprezy organizowac ! naprawde szacunek !! wierz ze sie nachodziliscie tyle ze masakra ...
  dobrze ze sa tacy ludzie ze chca wlasnie takie imprezy organizowac ! naprawde szacunek !! wierz ze sie nachodziliscie tyle ze masakra ... 

Sam zlocik fajna sprawa, szkoda mi tylko tych ludzi, ktorzy sie nie dostali a maja co pokazac, bo wg. mnie wiele aut niespecjalnie pasowalo do charakteru zlotu i tu moje pytanie czym sie kierowalo owe jury wybierajac niby "te najlepsze" fury.
 Sam zlocik fajna sprawa, szkoda mi tylko tych ludzi, ktorzy sie nie dostali a maja co pokazac, bo wg. mnie wiele aut niespecjalnie pasowalo do charakteru zlotu i tu moje pytanie czym sie kierowalo owe jury wybierajac niby "te najlepsze" fury. 

1. Rozumiem ze nie byles na imprezie gdy piszesz - zdjecia przegladniete.grzes283 pisze:Zdjecia przegladniete, wiec mozna swoje zdanie wypowiedziec w temacieSam zlocik fajna sprawa, szkoda mi tylko tych ludzi, ktorzy sie nie dostali a maja co pokazac, bo wg. mnie wiele aut niespecjalnie pasowalo do charakteru zlotu i tu moje pytanie czym sie kierowalo owe jury wybierajac niby "te najlepsze" fury.
Z drugiej strony gratuluje tym, co mieli co pokazac i sie dostali, bo sporo tam takich aut jest i wlasciciele zrobili naprawde kawal dobrej roboty
Kazdy sam wie najlepiej na jaka ocene zasluguje jego auto, a Ci co niewiedza, to na takim zlocie, mogli sie przekonac jaka jest roznica miedzy pseudo tunningiem a prawdziwym tunningiem
Pozdrawiam

.
.
jego prywatne zdaniedawid018 pisze:a ja słyszałem jak jakiś koleś mówi: o tam taki parch którego to nawet być nie powinno- i pokazywał paluchem na jakieś auto i chyba nawet to był mój golf. potem jeszcze od tego samego kolesia usłyszałem różne dywagacje i teorie na temat wyboru aut.ale miałem z niego beke potem

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości