[mk4] Nie działająca klima, schemat
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[mk4] Nie działająca klima, schemat
Witam, mam problem z klimatyzacją, niedawno temu raz działala raz nie działała. Po wstępnych ogledzinach widzę że problem może być z sprzęgłem klimy prawpodobie nie dochodzi prąd do niej - jeszcze nie zdążyłem sprawdzić miernikiem. Wentylator od klimy po odpaleniu na climatronicu pracuje ale kompresor nie działa. Macie może schemat jak idzie zasilanie na sprzęgło klimatyzacji? Domyślam się że któraś wiązka się zerwała albo jakiś zwierzak może przegryzl kabel. Bezpieczniki na aku są całe- jeśli są to bezpieczniki od klimy lub wentylatora bo pewny nie jestem. Sorry za składanie zdań ale pisze z telefonu, dzięki za pomoc z góry
[mk4] Re: Nie działająca klima, schemat
klima manualna czy climatronic.
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5