Webasto do 1.9TDI
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Webasto do 1.9TDI
Witam, chciałbym zamontować webasto i mam problem jakie wybrać i gdzie je upchać pod maska.
Webasto do 1.9TDI
daj adres na pw to ci instrukcję montażu podeślę
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Webasto do 1.9TDI
Witam. Mógłbyś mi również wysłać instrukcję montażu ponieważ też mam zamiar zamontować webasto
Webasto do 1.9TDI
za dużo nie napisałeśsleny pisze:Witam. Mógłbyś mi również wysłać instrukcję montażu ponieważ też mam zamiar zamontować webasto
wybieraj
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć