Klimatyzacja VW Bora
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Klimatyzacja VW Bora
Jest zasadnicza roznica bo mogl sobie zrobic diagnostyke nawet przy pomocy garmina , co nie znaczy ze by cos wykazala !! rozchodzi sie o to ze NIE BYLO NAPISANE NIC O VCDS a to podstawa sformulowac zdanie: robilem diagnostyke vcds i nic nie wykazalo wtedy jest jasne ze uzyl w miare specjalistycznego sprzetu, bo jesli o mnie idzie to mogl ja sobie zrobic nawet przy pomocy elm327 

Klimatyzacja VW Bora
ja podejrzewam że diagnostyka zrobiona tylko klawiszami na panelumisiozol pisze:Jest zasadnicza roznica bo mogl sobie zrobic diagnostyke nawet przy pomocy garmina , co nie znaczy ze by cos wykazala !! rozchodzi sie o to ze NIE BYLO NAPISANE NIC O VCDS a to podstawa sformulowac zdanie: robilem diagnostyke vcds i nic nie wykazalo wtedy jest jasne ze uzyl w miare specjalistycznego sprzetu, bo jesli o mnie idzie to mogl ja sobie zrobic nawet przy pomocy elm327
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR

Klimatyzacja VW Bora
Tak samo mysle bo inaczej by napisal sensowny blad numeryczny albo cos co wyplul vcds a nie jakis dziwny kod 3 literowy 

Re: Klimatyzacja VW Bora
Vivienne67 pisze:napisalem wyraźnie że diagnostyka przez vcds jak i polski vag, nic nie wyskoczyło
Chyba ci sie konta pomylily bo piszesz z innego, nie ma to jak wielokonto

- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Klimatyzacja VW Bora
Przecież to twój 1 post w tym temacieVivienne67 pisze:napisalem wyraźnie że diagnostyka przez vcds jak i polski vag, nic nie wyskoczyło

Najwyraźniej autor i Vivienne67,to jedna i ta sama osoba. O.K.misiozol pisze:Chyba ci sie konta pomylily bo piszesz z innego