weź pod uwagę że dla nich te 2.190 euro to jak dla polaka 2.190zł patrząc na zarobkimuody pisze:10.000 zł za lampy do jakiegoś 20-letniego golfa

Moderatorzy: G0 Karcio, BARANMC1, VIP
weź pod uwagę że dla nich te 2.190 euro to jak dla polaka 2.190zł patrząc na zarobkimuody pisze:10.000 zł za lampy do jakiegoś 20-letniego golfa
No w sumie taaa... Tylko jakby to były złotówki to w cenie lamp można kupić całkiem niezłą Mk2 lub średnią Mk3.Tomek. pisze:weź pod uwagę że dla nich te 2.190 euro to jak dla polaka 2.190zł patrząc na zarobkimuody pisze:10.000 zł za lampy do jakiegoś 20-letniego golfa
Hahalukas.g60 pisze:twoj nick mowi sam za ciebieniezle mk2 za 2.190
widac jak slowo niezle ma dla kazdego inne znaczenie,dla ciebie moga byc to tylko ojszczane lampy a dla innego rarytas na skale swiatowá i na bank sie znajdzie kupiec na te lampy.co dzien dziekuje bogu ze ludzie sa tak rózni,naczej to by byla sieka straszna
lukas.g60 pisze:co dzien dziekuje bogu ze ludzie sa tak rózni,naczej to by byla sieka straszna
To wrzuć na forum! Ja ostatnio wrzuciłem Bentleya do G60 który kosztuje duuuuuużo.Tak BTW to dysponuję prospektem Rallye w formacie fotek
A gdzie wrzuciłeś bo mnie umkło a chętnie bym łyknął ?xxMAXIMxx pisze:Ja ostatnio wrzuciłem Bentleya do G60 który kosztuje duuuuuużo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości