btw. boski spojler...

Moderatorzy: G0 Karcio, BARANMC1, VIP
Koleś mówił że w momencie jak wjeżdżaliśmy z lawetą i kasą w garści do Krakowa to ktoś dzwonił i dawał 2 tysie za same fotele... nie wnikam już kto i jaklukas.g60 pisze:po czym za pare dni jedynka u bartka w temacie
Podobno aktualna... ale sporo cenią, a szpchli tam pod dostatkiem. Poza tym nie ma już silnika, stalówek i pewnie kilku innych rzeczy... frontu już w nim od początku nie było... na minus jest też to że ma rozepchane przednie nadkola, pewnie stalówki się nie mieściły.lukas.g60 pisze:barteKKK03, ta padaczka sprzedana??czy na zyletki poszła?
Wiesz co... a może nie napisze bo bym dostał warnalukas.g60 pisze:pawel23sruba, no nie wytrzymam,dej juz spokoj i zejdz na ziemie,to tak jak jechałes po tą jedynke do krakowa,zadatek dany gosc poczeka hahahahah jakbym wiedział ze walisz w huia to by stała u mnie,po czym za pare dni jedynka u bartka w temacie,jestes krętem jakich mało i prosze cie nie pisz juz zadnych bzdur na gg do mnie,jest kolega Xabingo pisz do niego
barteKKK03, ta padaczka sprzedana??czy na zyletki poszła?
Się gra się ma... od siebie mogę dodać że aukcję z tym Golfem znalazłem wieczorem około 22, z rana dzwoniłem do gościa, a następnego dnia z lawetą grzałem do Krakowa.po jedynke dzwoniłem i mówiłem z gościem że za 1500-2000(do dogadania)zł wezmę całego i gość mówi że zobaczy bo ktoś się właśnie odzywał że jest chętny brać czy już nawet gotowy żeby jechac po niego, jak dobrze pamiętam początek sierpnia bo właśnie miałem wypłatę, o dziwo miałem do gościa zadzwonić po 2 dniach i co? patrze a bartek sprzedaje lampki, i szmery bajery na forum z tej jedynki, dzwonie do gościa a on ze machnął ręką widocznie mu nie zależało,
no to było paru chetnych hahah ale to nie jabarteKKK03 pisze: 2 tysie za same fotele
licz sie ze slowami :green_fuck:pawel23sruba pisze:Krętaczem to możesz być Ty po tym jak mówiłeś że mogłeś mieć ori lampy rallye usa jak za free ale nie kupiłeś bo coś tam Ci się nie widziały,
ja w stosunku do Ciebie nie zarabiam dzień w dzień za granica, tylko 3 miesiące w roku i niestety nie stać mnie wyrzucać kasy tysiącami od tak...
Tym się różnimy...
lukas.g60 pisze:i jeszcze raz powiem KRETACZ.
lukas.g60 pisze:ehh mośku,widze ze szukasz głupszego od siebie
lukas.g60 pisze:jakbym wiedział ze walisz w huia ,jestes krętem jakich mało
Co licz się ze słowami, przeczytaj dokładnie temat, a jak nie to siedź tam dalej.Tomek. pisze:licz sie ze slowami :green_fuck:
jak masz rally to pokaz a nie 3 strony o tym czy masz czy nie
Ja pisze 3 strony że mam rallye czy nie mam? Czy głupimi tekstami między innymi takimi jak Ty, próbujecie coś ze mną w głupiej rozmowie schodzącej do rynsztoku, coś ode mnie wyciągnąć?Skąd: Pacanów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości