Witam, mam problem z moim golfem (ALH) który zamieściłem na filmiku. Chodzi o to że przy przyśpieszaniu zapala się kontrolka (!) i piszczy sygnał dzwiękowy. Czujnika zużycia klocków nie mam, poziom płynu w normie, hamuje normalnie nic się nie dzieje złego tylko te złośliwe piski których źródła nie mogę zdiagnozować. Ktoś podpowie?
http://youtu.be/LS3NciSJ8IA
Z góry dziękuje
Wykrzyknik hamulca i piszczenie FILM
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Czujnik zużycia klocków ma inna kontrolkę , na moje jesli nić nie wykryłeś tzn płyn jest hamuje normalnie koła sie nie grzeją to nic nie wymyslisz podepnij VAG I będziesz wiedział co w Golfie piszczy
Pozdro.
Pozdro.
rysiuxxx, sprawdź jeszcze raz poziom płynu hamulcowego. Ten dźwięk i zapalającą się kontrolkę powoduje niski poziom płynu, bądź uszkodzony jest czujnik poziomu płynu hamulcowego w zbiorniczku
Wymieniłem cały płyn na nowy odpowietrzyłem i jest git już nie mam tego problemu chodź do końca nie wiem jaka była tego przyczyna ale już jest ok. Dzięki za pomoc
- Heavy20122
- Ma gadane
Taka kontrolka jest od ręcznego
________________________________________________________________________________________
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."