Oslona przegubu wewnetrznego
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Witam. Oslona pezegubu wewnetrznego w miom golfie jest do wymiany. Bylem dzisiaj w sklepie zeby kupic ta oslone ale sprzedawca powiedzial mi zeby ja zdemontowac i przyniesc oslone do sklepu bo katalog pokazuje mu kilka rodzajow takiej oslony i wtedy cos dobierzemy. Moze ktos z forumowiczow przeprowadzal ostatnio taka operacje i zamawial oslone na alledrogo? Ja znalazlem cos takiego http://allegro.pl/oslona-przegubu-wewne ... 36726.html" onclick="window.open(this.href);return false;. W opisie na dole jest rozpiska do jakich silnikow pasuje i moj tam jest (1.9 tdi 130 km 2002 rok). Prosze o pomoc w zakupie. Z gory dziekuje i pozdrawiam
Dobra rada: kup w swoim miescie takie rozmiary, jakie moga pasowac. Mechanik podczas wymiany odpowiednia dobierze a reszte oddasz do sklepu. Oczywiscie uzgodnij to ze sprzedajacym ze oddasz te nieuzyte.
---
facebook.com/*#cenzura#*
facebook.com/*#cenzura#*
Numer oryginału to 1J0498201E, więc może to coś pomoże
Ibiza FL z ARL, GTB, Big pompki viewtopic.php?f=91&t=526381&p=6300378#p6300378" onclick="window.open(this.href);return false; ARL po raz trzeci
-
- Mały gagatek
Re: Oslona przegubu wewnetrznego
Dzieki. Mam nadzieje ze sie przydaIksDe pisze:Numer oryginału to 1J0498201E, więc może to coś pomoże
Kup porządny zamiennik lub oryginał. Inaczej za 3 miesiące czeka Cię ponowna wymiana...rosiaczek1989 pisze:Witam. Oslona pezegubu wewnetrznego w miom golfie jest do wymiany. Bylem dzisiaj w sklepie zeby kupic ta oslone ale sprzedawca powiedzial mi zeby ja zdemontowac i przyniesc oslone do sklepu bo katalog pokazuje mu kilka rodzajow takiej oslony i wtedy cos dobierzemy. Moze ktos z forumowiczow przeprowadzal ostatnio taka operacje i zamawial oslone na alledrogo? Ja znalazlem cos takiego http://allegro.pl/oslona-przegubu-wewne" onclick="window.open(this.href);return false; ... 36726.html. W opisie na dole jest rozpiska do jakich silnikow pasuje i moj tam jest (1.9 tdi 130 km 2002 rok). Prosze o pomoc w zakupie. Z gory dziekuje i pozdrawiam