czy to prawda ?? ukręcona półoś napędowa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam panowie i panie, Mam pytanie a więc tak wczoraj kolega nubira I dodał więcej gazu i chciał Ruszczyc z piskiem no i pupa ukręciła się półoś napędowa prawa i tak zastanawiam sie czy to możliwe miał 3 tys obr tylko właściciel gada ze dodał gazu i wbił bieg bez sprzęgła ale kierował kolega właściciel obok siedział jeszcze nie widziałem takiego czegoś proszę o szybko odpowiedz czy to prawda, jak temat w złym dziale to proszę o przeniesienie nie wiedziałem gdzie napisać
oczywiście że możliwe, a nawet pewne wszystko cierpi, przeguby w szczególności, raz typowi nawet rozsadziło różnicowy od takiego rwania.
- Grzechotnik
- Grupa Świętokrzyska
dokładnie jak grzechotnik mówi nie jest możliwe ze o tak ukręciła się, materiał już padł
To równie dobrze mogło skrzynię zmielić. W ogóle co to za pomysły? Chcieli specjalnie ubić maszynę dla zabawy czy co?sliwka90 pisze:miał 3 tys obr tylko właściciel gada ze dodał gazu i wbił bieg bez sprzęgła
Nie dla zabawy przypadek ale skrzynia jest dobra wbija biegi i półoś złamana kręci się jak na biegu dajesz gazu.
Mała poprawka dziś patrzyłem ona jest wyrwana przy przegubie pierwszy raz coś takiego widziałem