Problem po wymianie lapy sprzegla
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Siema! Mam problem... otoz w zeszlym tygodniu w moim MK3 pedal sprzegla zostal w podlodze. Poszperalem poczytam i doszedlem do wniosku ze to przez lape. Rozebralem ja i faktycznie pekniety byl ten palec co siedzi na tym walku od lapy. Wczoraj wieczorem go wymienilem. Nastawilem wszystko jak nalezy, zalozylem linke sprobowalem czy wszystko dziala i zaczalem ostateczny montaz. Tu zrodzil sie problem bo podczas wkladania widelek zabezpieczajacych troche za mocno je docisnalem i mi pekly... Z tad moje pytanie do was gdzie moge dostac takie zabezpieczenie? Bylem dzis w dwoch motoryzacyjnych to powiedzieli ze nie maja... Prosze o pomoc!
O jakim zabezpieczeniu mówisz ? tam jest linka z samo regulatorem
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Nowicjusz
Powiem Ci ,że 1 raz słyszę by pękł przy skręcaniu ..... weź klucz dynamometryczny i nim skręcaj .... bo jak się wieszasz na kluczu z rurą to wszystko urwiesz
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
-
- Nowicjusz
Już po problemie zajechałem do serwisu i zamówiłem to zabezpieczenie. Koszt śmieszny bo 3PLN ;p Jutro odbiorę i dam znać jak poszło
Haki - składałem to delikatnie palcami... zabezpieczenie obłamało się pewnie z powodu starości
Haki - składałem to delikatnie palcami... zabezpieczenie obłamało się pewnie z powodu starości