problem z wrzuceniem biegu ;/ mk3
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
na wyłączonym też się zdarza ;/ ogólnie to bez różnicy czy odpalony czy nie problemy są z jedynką ;/
- gluchy1984
- Mały gagatek
Witam
Nie wiem czy pomge czy nie bo w sumie ja mam TDI i moze inaczej jest to mechanicznie rozwiązane niż u Kolegi Adriana, ale wracając do tematu
jak kupiłem swojego golfa to jedynka raz wchodziła dobrze raz z oporem i sie okazało, że miałem poluzowaną tą główną śrubę przy wybieraku.
Gdzieś idąc za radmi z forum śrubę max do siebie wzgldem mocowania pozicągnąłem i dokręciłem no i jedynka i pozstałe chodzą jak trzeba.
Nie wiem czy pomge czy nie bo w sumie ja mam TDI i moze inaczej jest to mechanicznie rozwiązane niż u Kolegi Adriana, ale wracając do tematu
jak kupiłem swojego golfa to jedynka raz wchodziła dobrze raz z oporem i sie okazało, że miałem poluzowaną tą główną śrubę przy wybieraku.
Gdzieś idąc za radmi z forum śrubę max do siebie wzgldem mocowania pozicągnąłem i dokręciłem no i jedynka i pozstałe chodzą jak trzeba.
Znajdź sobie pomocnika, wsiądź, i poruszaj lewarkiem zmiany biegów w zakresie luzu, a drugi wariat niech patrzy na konsolę (te wszystkie złączki w mechanizmie zmiany biegów) gdzie jest luz. Jak znajdziecie to wyciągnij problematyczny element i do ASO. W sklepach z częściami jest to trudno dostępne.
- gluchy1984
- Mały gagatek
Witam
Kolego Adrian19922, jak tam z tymi biegami, mamy rozwiązanie?
Kolego Adrian19922, jak tam z tymi biegami, mamy rozwiązanie?