Miłość do gleby
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- cinekban87
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- tomekh_1990
- Ma gadane
jeśli chodzi o 1 filmik to wysoki pród do garażu - widac jak podjezdza ze jest wysokosci prawie 1/3 15-tki wiec gleba jest ale bez przesady
na filmiku drugim oporcz swietnych aut jedno jeszcze rzucilo mi sie w oczy: przycieranie na krawezniku jest maxymalnie celowe... bo kto przy zdrowych zmysłach zjezdza autem po krawezniku na wprost czy prostopadle... zobaczcie jak na siłe czarne MKIII z kremowa maską dochamowywuje po zdjezdzie zeby przytrzec (bo nie jest wystarczająco niski)
autka z drugiego filmu świetne
na filmiku drugim oporcz swietnych aut jedno jeszcze rzucilo mi sie w oczy: przycieranie na krawezniku jest maxymalnie celowe... bo kto przy zdrowych zmysłach zjezdza autem po krawezniku na wprost czy prostopadle... zobaczcie jak na siłe czarne MKIII z kremowa maską dochamowywuje po zdjezdzie zeby przytrzec (bo nie jest wystarczająco niski)
autka z drugiego filmu świetne
- Much77
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
auta swietne fakt,natomiast czy przycieraja celowo czy nie,nie zmienia faktu ze gleba solidna
Co to za golf tak wsciekle szoł?????
mkII edition one ABF significant addiction
viewtopic.php?f=160&t=181274" onclick="window.open(this.href);return false;
mkII edition one ABF significant addiction
viewtopic.php?f=160&t=181274" onclick="window.open(this.href);return false;
- lukasz041287
- Użytkownik
- Kontakt:
Heh mój stoi wyżej od tych wyjeżdzających a mogę zapomnieć o parkowaniu na chodniku, wjeżdzaniu do bramu z blokadą na środku, jazdy ośnieżoną drogą gdy wyjeżdzone są tylko ślady kół... Krew pot i łzy na wahaczach obowiązkowo zdarta miska olejowa ale to jest pięknę gratuluje chłopakom.BuganMKII pisze:jeśli chodzi o 1 filmik to wysoki pród do garażu - widac jak podjezdza ze jest wysokosci prawie 1/3 15-tki wiec gleba jest ale bez przesady
- kwadrat
- Forum Master
- Auto: 2x Golf
- Silnik: 2x +
A mnie takie coś bardzo denerwuje. Można mieć glebę, ale bez przesady np. żeby podłogą ciorać i się cieszyć z tego. Jak dla mnie bez sensowne niszczenie auta. Wszystkie auta super na tych filmikach, ale jak już bym miał taką glebę to zrobiłbym dokładnie tak jak koleś z ostatniego golfa II
Mein grün GT(i) produziert in Wolfsburg
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
Można się przyzwyczaić do tego Ja gleby nie mam kosmicznej ale o wjezdzie przodem go garażu moge sobie tylko pomarzyc. Bez szerokiego hokeja jest lepiej... ale z dokładka NI DY RY DY
Ale jakoś to lubie
Ale jakoś to lubie
Ostatnio zmieniony czw sty 21, 2010 17:24 przez Bart40, łącznie zmieniany 1 raz.
- Klakson1988
- Nowicjusz
- Kontakt: