super tujning golfa mk3 vr6
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
- d.milas
- Użytkownik
- Kontakt:
Smiac sie czy plakac?? Juz trabanty lepiej wygladaja, z niemieckich stajni:-)
Ostatnio zmieniony ndz paź 28, 2007 14:06 przez d.milas, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jak kraść to miliony, jak "kochać" to księżniczki, jak auto to VW!"
Cały MK3 1.8 i MK3 GTI na czesci:
Pisać na gg, pw ;-)
Cały MK3 1.8 i MK3 GTI na czesci:
Pisać na gg, pw ;-)
Tylko mu jeszcze skrzydeł brakuje spod progów i mógłby grać w gwiezdnych wojnach :green_fuck:
A tak poważnie to jak widze coś takiego na ulicy to normalnie mnie mierźi
To nawet nie litość to szał że ktoś jest takim idiotą!!!
Zawsze mam ochote wziąść młotek i normalnie poupierdzielać te spojlery, nakładki itp. siatex!
Niestety to byłby wandalizm, dlatego proponuje by zmieniono prawo i właścicieli takich aut-którzy coś takiego zrobili powinno się traktować jak bandytów.
Proponuje tez założyć "Partię na rzecz VyzWolenia VolksWagenów Golfów z okrutnego bezgóścia Właścicieli i maniaków wiejskiego tjuningu"
Niech sobie tunerują łady i Polonezy - to mi nie przeszkadza
TAK WIĘC TUNINGOWY ZBRODNIARZU ZANIM POŁOŻYSZSWE PARSZYWE ŁAPSKA NA KAROSERII ZASTANÓW SIĘ DOBRZE, BO PARTIA VyzWolenia CIE DOPADNIE I ZROBI Z TOBA PORZĄDEK!!!
KTO JEST ZE MNĄ???
A tak poważnie to jak widze coś takiego na ulicy to normalnie mnie mierźi
To nawet nie litość to szał że ktoś jest takim idiotą!!!
Zawsze mam ochote wziąść młotek i normalnie poupierdzielać te spojlery, nakładki itp. siatex!
Niestety to byłby wandalizm, dlatego proponuje by zmieniono prawo i właścicieli takich aut-którzy coś takiego zrobili powinno się traktować jak bandytów.
Proponuje tez założyć "Partię na rzecz VyzWolenia VolksWagenów Golfów z okrutnego bezgóścia Właścicieli i maniaków wiejskiego tjuningu"
Niech sobie tunerują łady i Polonezy - to mi nie przeszkadza
TAK WIĘC TUNINGOWY ZBRODNIARZU ZANIM POŁOŻYSZSWE PARSZYWE ŁAPSKA NA KAROSERII ZASTANÓW SIĘ DOBRZE, BO PARTIA VyzWolenia CIE DOPADNIE I ZROBI Z TOBA PORZĄDEK!!!
KTO JEST ZE MNĄ???
Ostatnio zmieniony sob lis 24, 2007 10:50 przez Marszall, łącznie zmieniany 2 razy.
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514