Ile kto wyciągnął z silnika AAZ
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
O ile jesteś pewny wskazań manometru którym mierzyłeś ciśnienie doładowania i zmierzyłeś prawidłowo czyli podczas jazdy na 3 -ecim biegu z butem w podłodze a nie na postoju dodając gazu .To jest możliwe że gdzieś ci to ciśnienie ucieka ,czasem ucieka niedomykającym się zaworem EGR o ile nie masz zaślepionego .Ta śruba fi 6 wkręcana małym imbusem w gruszce służy właśnie do regulacji ciśnienia w k 14 ,luzując kontrę kluczem 10 tką i wkręcając ją powinno się zwiększać ciśnienie ,bez problemu powinno ci wzrosnąć do 1 bara i powyżej
Ostatnio zmieniony pn mar 30, 2009 18:44 przez munior, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Mierzyłem i na drugim i na trzecim biegu ,pomiary niczym się nieróżnią ...więc nie wiem o co koledze chodzi ...hamulca nie używałem
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
To jest turbo od Ursusa 914 i jest dobre do traktorów 
No dobra
to żeśmy pożartowali
co masz na myśli pisząć
Jeżeli moc to wszystko czego potrzebujesz - pakuj T3, tą sprzedaj, szkoda katować, a tak dostaniesz za nią dobrą sare przy sprzedaży.
Ja już montuje Garretta (o litości, jaka męka) mi na sam jej widok morda się cieszy
- jest od Hulia większa, K14 przy niej wygląda jak wyjęta z resoraka.

No dobra

Nie źle jak sprawne, a no i widać, że oliwą nie pryska czyli pewnie w dobrym stanie jest, w moim 1.6 paliła opony na pierwszym i drugim biegu, jak nieostrożnie obchodziłeś się z pedalstwem.Quatro7 pisze:czy źle ze mam takie
Jeżeli moc to wszystko czego potrzebujesz - pakuj T3, tą sprzedaj, szkoda katować, a tak dostaniesz za nią dobrą sare przy sprzedaży.
Ja już montuje Garretta (o litości, jaka męka) mi na sam jej widok morda się cieszy

Ostatnio zmieniony pn kwie 06, 2009 02:01 przez t0mal, łącznie zmieniany 2 razy.