[ Dodano: 22 Paź 2008 11:42 ]
aa i czy jade spokojnie czy niespokojnie auto pali 10:/
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Ja bym dawką nie ruszał nic, może być duża a nie powinien ci spalać dyszki. Utawiałbym wyłącznie śruba słoneczkową. Zrób test, wyciągnij przewóg ciśnieniowy od LDA i zaślep go. Pojeździj i zobacz jak pali.jedrekk pisze:To_mas, wszystko sprawdzilem i nigdzie wyciekow nie ma pompa sucha, wtryski nie leja bo sprawdzalem....
wykrecilem o 16 przeskokow podkladdke pod sprezyną i minimalnie skrecilem dawke, auto zaczelo chodzic ciszej, nie kopci ale tez nie jedzie jak wczesniej.... bede dalej kminił i ustawial, moze cos z tego bedzie
Odświeżę trochę wątek.vw_vandal pisze:adam16v, jeżeli chcesz coś kombinować w 1V to zacznij od wywalenia kata i zamontowaniu pompy z "grzybkiem". Po tym zabiegu nie poznasz fury. Ja obecnie kombinuje przy 1V. Mam już pompe z "grzybkiem" i wywaliłem kata. Za radą kolegi zaprzal, zakupiłem wskaźnik doładowania i co się okazało turbo dmucha do 0.9 bara ale musiałem zakręcić zawór bezpieczeństwa na amen. Teraz myśle, że ma moc jak JR (bo z autem żony idę łeb w łeb, a ma JR GTD). Na dniach montuje IC (orginalny od SB ale można zamontować jakiś przed chłodnicą i będzie lepiej) napewno będę musiał zwiększyć trochę ciśnienie i obróce tą membrankę w grzybku oraz zwiększe dawkę paliwa i nie będę miał litości dla bendzyn
.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości