Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Turbo jeszcze stare.Wskażnik mam i ustawiłem na 1.2bara(dam rade ustawić prawie 2bary ale trochę się boje chociarz wcześniej cały czas na takim jeżdziłem i nic się nie stało.W sumie te 2 bary z takiej małej turbinki to pewnie to samo jak bym na większej ustawił 1 bar)zaprzal pisze:dzidzia24, zalozyles juz to wieksze turbo czy nadal na starym? masz wskaznik doladowania? co sie dzieje na wskazniku doladowania i co sie dzieje z dymieniem gdy auto traci moc?
a jakie i od czego nie będzie zabytkiem i popompuje w te stare silniki jeszcze troche powietrzazaprzal pisze:jak cos to sie odezwij na PW, chociaz to juz zabytek turbo i na wymarciuBolekrsko pisze:jakie t3 albo k24
od czegokolwiek innego :p tylko,zadne nie ma juz montazu plug&playeldorado84 pisze:a jakie i od czego nie będzie zabytkiem i popompuje w te stare silniki jeszcze troche powietrzazaprzal pisze:jak cos to sie odezwij na PW, chociaz to juz zabytek turbo i na wymarciuBolekrsko pisze:jakie t3 albo k24
Nie nic takiego nie mam.mr_jaru pisze:Jeszcze jedno po zmienie pompy cała buda mi troszke drży tez tak masz?Czego to moze byc wina?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 2 gości